adscode
adscode

MEB'den Beypazarı Doğal Maden Suyu'na Plaket

Sosyal sorumluluk projelerine özellikle de eğitime verdiği destekle öncü markalardan olan Beypazarı Doğal Maden Suyu "Eğitime yüzde 100 Destek Projesi" kapsamında 24 derslik ve 750 öğrenci kapasiteli…

MEB'den Beypazarı Doğal Maden Suyu'na Plaket
MEB

Sosyal sorumluluk projelerine özellikle de eğitime verdiği destekle öncü markalardan olan Beypazarı Doğal Maden Suyu "Eğitime yüzde 100 Destek Projesi" kapsamında 24 derslik ve 750 öğrenci kapasiteli okul yaptırdı. Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Ercan'a desteklerinden dolayı teşekkür plaketini Milli Eğitim Bakanı Sayın Prof.Dr. Nabi Avcı takdim etti...

Düzenlenen geceye Milli Eğitim Bakanı Sayın Prof.Dr. Nabi Avcı, Ankara Valisi Sayın Mehmet Kılıçlar, protokol davetlileri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar; " Unutmayınız ki güzel Ankara'mıza kazandırdığınız eğitim yuvaları, öğrencilerimizin hayallerini gerçekleştirecek onlara aydınlık ufuklara yapacakları yolculuklarında kılavuzluk edecek çok kıymetli hayır müesseseleridir. Eğitim tesisleri yaparak bizleri onurlandıran siz değerli hayırseverlerimize tekrar şükranlarımızı sunuyoruz. Ankara sizin gibi hemşehrilere sahip olduğu için gururludur, yaptıklarınızdan dolayı size minnettarız" dedi.

Eğitime %100 Destek Projesi kapsamında Beypazarı Doğal Maden Suyu tarafından; 24 derslik ve 750 kapasiteli, Hatice ve Cemil Ercan Sosyal Bilimler Lisesi olarak yaptırılan okul Beypazarı'nda bulunuyor. Okulun ilçe dışından gelen öğrencilerinde konaklayabilmeleri için kız ve erkek öğrenci yurdu da bulunuyor.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)