adscode

Müdür, Okulunda İnşaat Ustalığı Yapıyor

Samsun’a bağlı Havza İlçesi’nde Yüzüncü Yıl İlkokulu’nun Müdürü İbrahim İşleyen, okulunu yeni eğitim öğretim yılına hazırlamak için inşaat ustası gibi çalışıyor.

Müdür, Okulunda İnşaat Ustalığı Yapıyor
Özel Eğitim

 

 

 

 

Çalışma önlüğünü giyerek sıva yapan, fayans döşeyen, inşaat işlerini yapan okul müdürü, kurumun masraflarını indirmek için işçi çalıştırmak yerine inşaat işlerini elinden geldiği için kendi yaptığını söyledi
Eğitim için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan İşleyen’in müdürlük yaptığı okulu, aynı zamanda Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, 2012- 2013 eğitim öğretim yılı Toplam Kalite Yönetimi kapsamında verilen Kaliteli Kurum ödülünün de sahibi.

 


Yaz tatili döneminde ilçede bulunan öğretmen ve idarecilerin de kedisine destek olduğunu belirten İşleyen şöyle konuştu:
“Havza Yüzüncü Yıl İlkokulu başarılı bir kurum ve okulumuzun başarısını devam ettirmek istiyoruz.

 

Okulumuzu her alanda örnek okul yapmak ve elde ettiğimiz başarıları devam ettirmek istiyoruz. Eğitimdeki başarımızın devamı için binanın fiziki şartlarını da iyileştirmek için çalışıyoruz. Bu kapsamda okul idarecilerimiz ve öğretmenlerimizle, öğrencilerin daha kaliteli ve temiz bir ortamda eğitim alabilmeleri için okul binasının boya ve tadilat çalışmalarını yapıyoruz.” 
 

 

Amaçlarının, okul idaresine ve velilere yük olmadan kendi imkanlarıyla bir şeyler yapmak olduğunu vurgulayan İşleyen, şöyle devam etti:
“Okulumuzun bu yıl yaklaşık 300 öğrencisi olacak.

 

Öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmesini istiyoruz. Öğretmeler sadece ders veren veya bilgileri öğrencilere aktaran değil, hayatın her anında davranışlarıyla örnek olan insanlardır. Öğretmenlerimiz ve memurlarımız daha güzel mekanlarda eğitim verebilmek adına ve bu işi yaparken okul bütçesine gelecek yükü azaltmak adına okulumuzun tamir ve bakım işlerini kendimiz yapıyoruz.”

 


Okulun inşaat işlerini yaparken zorlanmadığını da dile getiren İşleyen, inşaat işlerinden anladığını bu yüzden keyifle yaptığını da dile getirdi.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)