adscode
adscode

Mustafa Ruhi Şirin Tokat'ta Okuma Kültürü Üzerine Öğrencilerle Buluşacak‏‏

Mustafa Ruhi ŞİRİN Çocuk Hakları Konulu Konferans Verecek ve Okuma KültürüEtkinliklerine Katılacak.

Mustafa Ruhi Şirin Tokat'ta Okuma Kültürü Üzerine Öğrencilerle Buluşacak‏‏
Etkinlikler
Şair ve Yazar, Çocuk Vakfı Başkanı Mustafa Ruhi Şirin Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğü’nün daveti ile 13-14 Nisan 2015 tarihinde Tokat’a gidecek.

Şirin, 13 Nisan, Pazartesi 14.00’te Gaziosmanpaşa Üniversitesi Taşlıçiftlik Yerleşkesi Konferans Salonu’nda Yüzde Yüz Çocuk Hakları konulu bir konferans verecek. 

Şirin aynı gün saat 16.00’da Okuma Kültürü ve Çocuk Edebiyatı konulu konferansta Tokat’ta görev yapan öğretmenler ve Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileriyle bir araya gelecek.

Şirin, 14 Nisan, Salı günü saat 10.00’da Tokat Millî Eğitim Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde bir programa katılacak. Kitaplarını önceden okumuş ortaokul öğrencileri ile Gaziosmanpaşa Lisesi Konferans Salonu’nda Okuma Kültürü Kozasını Nasıl Örebiliriz? konulu söyleşi yapacak ve kitaplarını imzalayacak.

Aynı gün saat 14.00’de Tokat Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri ile Tokat Fen Lisesi Konferans Salonu’nda bir araya gelecek olan Şirin, BİLSEM’li öğrencilerle Okul Başarısı mı Hayat Başarısı mı? konulu bir söyleşi yapacak.



SERGİ AÇILIŞI:

BM ÇOCUK HAKLARI SÖZLEŞMESİ
RESİMLİ ÇOCUK HAKLARI KÜLTÜRÜ SERGİSİ:

HER ÇOCUK HAKLARIYLA DOĞAR!

BM Çocuk Hakları Sözleşmesi’nin ilk 40 maddesi Türkiye’nin 41 çizeri tarafından çocuklar için resimlendi.

Çocuk Vakfı Çocuk Hakları Okulu ve Boyalıkuş Çocuk Kitabı İllüstratörler Grubu’nun hazırladığı Her Çocuk Haklarıyla Doğar! konulu Resimli Çocuk Hakları Kültürü Sergisi 13 Nisan, Pazartesi günü saat 15.15’te Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde açılacak. Sergi açılışını Tokat’lı çocuklar ve il protokolü yapacak. 13-25 Nisan 2015 tarihleri arasında açık olacak sergiyi ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencileri yanında öğretmen ve veliler de izleyebilecek.

BM Çocuk Hakları Sözleşmesi’nin 40 Maddesini Resimleyen 41 Ressam ve Çizerin Adları:

Anıl Tortop, Arda Kaya, Ayşe İnan Alican, Betül Akzambaklar, Betül Sayın, Buket Topakoğlu,  Cem Kızıltuğ, Ebru Öztaylan, Elif Songür Dağ, Elif Varol Ergen, Emel Kehri, Ender Dandul, Ersin Şahin, Ferit Avcı, Füsun İyicil, Gamze Baltaş, Hatice Akbıçak Günel, İsmail Kaya, Lebriz Rona, Mehmet Kehri, Mustafa Delioğlu, Mükremin Seçim, Nazan Erkmen, Necdet Yılmaz, Nural Birden, Osman Kehri, Osman Turhan, Özcan Şener, Saadet Ceylan, Serap Deliorman, Serpil Şakar, Sevgican Pekmezci, Sibel Demirtaş, Soner Hizarcı, Sönmez Karakurt,  Sumru Ekşioğlu, Şafak Tavkul, Şükran Kırcı, Ülkü Ovat, Ümit Öğmel  

     





Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)