adscode
adscode

n11.com Üniversite Kampüslerinde Öğrencilere Uğur Dağıtıyor

Alışverişin uğurlu adresi n11.com, üniversiteli gençlerin mağazası Burası! Youth Store projesi kapsamında üniversite öğrencilerine yüzde 70'e varan indirimler sağlıyor

n11.com Üniversite Kampüslerinde Öğrencilere Uğur Dağıtıyor
Türkiye'den Haberler

E-ticaret platformu n11.com, üniversitelilerin her an ihtiyaç duyabileceği onlarca marka, yüzlerce ürünü platformunda topluyor, üniversitelilere yüzde 70'e varan indirimler sunuyor. Burası! Youth Store'la gerçekleştirilen işbirliği sonucunda, n11.com platformu üniversiteli öğrenciler için ayrıcalıklı hale geliyor.

Üniversitelilere Özel Yüzde 70 İndirim n11.com'da

Burası! YouthStore projesi kapsamında n11.com ilk olarak Akdeniz Üniversitesi, 9 Eylül Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nde var olan 3 mağaza içerisine stand açarak gençlerin ihtiyaç duydukları ürün ve hizmetlerle buluşmalarını sağlıyor. Belirtilen üniversitelerde okuyan öğrenciler, kampüslerinde yer alan Burası! Youth Store'lara giderek web ya da mobilden arama çubuğuna 'Uğurlu Burası' yazıyor, n11.com platformundan kampanya dâhilinde dilediği ürünü yüzde 70 indirimli alıyor.

Ayakkabıdan çantaya, parfümden kozmetiğe, Spor&Outdoor ürünlerinden, elektronik, takı ve aksesuara kadar tüm kadın ve erkek giyim markalarında yüzlerce çeşit ve model ile yüzde 70'e varan indirimler üniversiteli gençleri bekliyor. Türkiye'nin tüm üniversiteleri ve tüm üniversite öğrencileri için geçerli olan kampanya ile gençler en trend ürünlere n11.com güvencesinde kolayca ulaşabilecek.

Türkiye çapında toplam 50 merkezde faaliyet gösterecek Burası! Youth Store noktaları ile n11.com, üniversite öğrencilerine ulaşmayı hedefliyor.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)