adscode
adscode

PwC Türkiye’nin “Case Challenge” yarışması sonuçlandı

PwC Türkiye’nin 2015 yılından beri üniversite öğrencilerine yönelik düzenlediği ödüllü vaka yarışması, heyecanlı geçen final günü çalışmalarıyla tamamlandı.

PwC Türkiye’nin “Case Challenge” yarışması sonuçlandı
Türkiye'den Haberler

Bu sene beşincisi gerçekleştirilen yarışmaya Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden yaklaşık 500 öğrenci katıldı. Finale kalan 10 takım, PwC Türkiye İstanbul ofisinde tüm gün süren bir final programında yarıştı. 

 

Üniversitelerin iktisadi ve idari bilimler ile mühendislik fakültelerinin 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin katıldığı PwC Türkiye Case Challenge yarışmasında, yarışmacılara günümüz iş dünyasında şirketlerin karşılaştığı stratejik sorunların yer aldığı vaka örnekleri verildi. Bu senaryolar üzerinden kendi yol haritalarını çizen takımlar gün sonunda PwC Türkiye şirket ortaklarına sunum yaptı.

 

PwC Türkiye şirket ortakları tarafından titizlikle incelenen örnek vaka sunumları sonucunda yarışmayı Özyeğin Üniversitesi öğrencilerinin takımı kazandı. Yarışmada ilk üçe giren takımlar para ödülü kazanırken, finale kalan tüm öğrenciler PwC Türkiye Diamond Circle staj programında öncelik hakkı kazandı.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)