adscode

SBS Şampiyonu Çağlan Turgut Robert Kolejli Oldu

SBS'de 700 tam puan aldı, hedefi olan Robert Koleji kazandı.

SBS Şampiyonu Çağlan Turgut Robert Kolejli Oldu
Özel Eğitim








21 yıllık eğitim ve öğretim dönemi boyunca birçok başarıya imza atan Oğuzkaan Koleji'nde 8. sınıf öğrencisi Çağlan Turgut, 2012-2013 öğretim yılında 700 tam puanla Türkiye SBS birincisi oldu. Yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından Turgut, hedefi olan Robert Kolej'i kazanmanın mutluluğunu yaşıyor.

SBS hazırlık dönemi boyunca Oğuzkaan Koleji'ndeki öğretmenlerinden büyük destek gördüğünü belirten Turgut, takviye derslerde SBS'ye yönelik çalışmalar yaptıklarını ve deneme sınavlarıyla öğrencilerin kendilerini değerlendirme fırsatı bulduklarını ifade ediyor.

 

Çok yönlü aktif bir hayat

Ders dışındaki aktivitelere ayırdığı zamanın 8. sınıfta biraz azalarak da olsa sürdüğünü belirten Turgut, Oğuzkaan Koleji'nin yıl boyunca SBS sonrası okul tercihlerini belirlemeye yardımcı olacak ve motivasyonu artıracak lise gezileri düzenlediğini ifade ediyor. Bununla birlikte Oğuzkaan Koleji'nde sanat ve spor etkinlikleri, yazar ve öğrenci söyleşileri gibi etkinlere de katıldığını söyleyen Turgut, hobilerinin kitap okumak, gitar çalmak, telefon işletim sistemleri yazmak ve grafik sanatlarıyla ilgilenmek olduğunu belirtiyor. 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)