adscode
adscode

​Site Dışı Seo Çalışmaları - Alkan Süzen

Günümüzde “dijital pazarlama” nın gücüne inanlar faydalı ve verimli geri dönüşler için seo’yu tercih ediyor.

​Site Dışı Seo Çalışmaları - Alkan Süzen
Türkiye'den Haberler

Günümüzde “dijital pazarlama” nın gücüne inanlar faydalı ve verimli geri dönüşler için seo’yu tercih ediyor. Seo’nun tercih sebebi kuşkusuz düşük maliyet. Eğer sizde dijital ortamda var olmak istiyorsanız markalarınızın web sitelerini seo uyumlu hale getirmelisiniz.

Bu yazımızda Site Dışı Seo’dan bahsedeceğiz. Genel seo makalelerini merak ediyorsanız seo linkine tıklayarak seohoca.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Site İçi Seo çalışmalarımızdan sonra başlamamız gereken çalışma Site Dışı Seo çalışmasıdır. Link building, backlink ve tanıtım yazıları başlıkları bu çalışmanın eş değerleridir.

Sitenizin pagerank değerlerine eş veya daha yüksek uzun yıllardır yayın hayatında olan sitelerden link almanız site dışı çalışmaların başında gelir. Çalışma yapacağınız web sitesi ile aynı kategoride yer alan sitelerden link kazanmanız popüler arama motorlarında yükseliş sağlamanız için önemli bir etkendir. Kazanacağınız linklerin kalitesi ve doğal yollardan elde edilmiş olması çok önemlidir. Spam dediğimiz kalitesiz içeriklerden alacağınız linkler size fayda değil zarar getirecektir.

Kazanım sağladığınız sitelerin yaşı, pagerank değeri, google news/bing news gibi servislere kayıtlı olması, dmoz gibi otoriter dizinler de ekli olması kalite göstergesidir. 

Örneğin lastik fiyatları kelimesinde yükseliş sağlamak istiyorsak bu kelimede doğru anchor text ile eklenmiş olmanız önemlidir. Anchor text verilen linkin kullanıcı tarafından text şekilde görülme halidir. Bu kategoride almanız gereken linkin örneği lastik fiyatları şeklinde olmalıdır.

Seo çalışmalarınızı riske atmayıp, arama motorları optimizasyonunu profesyonel bir ekibin yapmasını istiyorsanız, danışmanlığını yaptığım OgooDigital firmasıyla dijital ajans linkine tıklayarak görüşebilirsiniz.

Yeni Seo Makalerinde Görüşmek Dileğiyle,
 
Alkan Süzen.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)