adscode
adscode

Türk Eğitim Derneği'nin 10.000 Genç Meşale Kampanyası'na destek yağdı!

​İstanbul'un gözde mekanı Soho House'da düzenlenen gecede dünyaca ünlü smokin tasarımcısı Levon Kordonciyan'ın satışa sunduğu kişisel koleksiyonundan elde edilen gelir, Türk Eğitim Derneği'nin "10.000…

Türk Eğitim Derneği'nin 10.000 Genç Meşale Kampanyası'na destek yağdı!
Sendikalar
İstanbul'un gözde mekanı Soho House'da düzenlenen gecede dünyaca ünlü smokin tasarımcısı Levon Kordonciyan'ın satışa sunduğu kişisel koleksiyonundan elde edilen gelir, Türk Eğitim Derneği'nin "10.000 Genç Meşale Daha Aydınlık Türkiye" Kampanyası'na aktarıldı.
 
 
Türk Eğitim Derneği (TED), "10.000 Genç Meşale Daha Aydınlık Türkiye" kampanyası çerçevesinde 5 Haziran'da İstanbul'un gözde mekanı Soho House'da bir gece düzenledi. TED'in, başarılı fakat maddi olanakları kısıtlı öğrencilere yönelik Tam Eğitim Bursu sağlamak için başlatmış olduğu bu kampanya çerçevesinde düzenlenen gecede sosyal sorumluluk sahibi insanlar bir araya geldi.
 
Güneri Cıvaoğlu, Bedri Baykam, Hakan Ateş, Kadri Gürsel ve Mehmet Yılmaz gibi isimlerin katıldığı, müzisyen Melisa Uzunarslan'ın da elektro keman performansıyla renklendirdiği gecede başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ilk James Bond Sean Connery ve sonuncusu Daniel Craig, Marlon Brando, Brad Pitt, Russell Crowe, Hugh Jackman, Robert De Niro ve Orhan Pamuk gibi dünyaca ünlü isimleri giydiren Kordonciyan ailesinin dördüncü kuşak üyesi Levon Kordonciyan'ın gece için özel olarak tasarladığı birbirinden özel smokin, frak ve pelerinler eğitime destek vermek isteyen bay ve bayanların beğenisine sunuldu. Büyük ilginin olduğu gecede Kordonciyan'ın satışa sunduğu kişisel koleksiyonundan elde edilen gelir Türk Eğitim Derneği'nin "10.000 Genç Meşale Daha Aydınlık Türkiye" Kampanyası'na aktarıldı. 
 
"10.000 Genç Meşale Daha Aydınlık Türkiye" Kampanyası
 
"10.000 Genç Meşale Daha Aydınlık Türkiye" kampanyası, eğitim sistemindeki sorunları çözmeyi ve maddi olanaksızlar yüzünden eğitim alma hakkından mahrum kalan başarılı öğrencilere okuma olanağı tanımayı hedefliyor. Kampanya kapsamında "Tam Eğitim Bursu" alan öğrenciler TED Okulları'nda eğitim görüyorlar. Türk Eğitim Derneği, bir çocuk için yıllık eğitim masrafının 13.500 TL olduğu "Tam Eğitim Bursu" ile çocukların yalnızca eğitim masraflarını karşılamakla kalmıyor, burstan yararlanan tüm çocukların gelişimini eğitim hayatları boyunca takip ediyor ve barınmadan servise, kıyafetten cep harçlığına kadar tüm harcamalarını üstleniyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)