adscode
adscode

​VUR MEHMETÇİK, VUR; EGEMENLİĞİ KUR !

Çözüm süreci adı altında yürütülen Kürt açılımı, çoktan bir ihanet sürecine dönüşmüş ve çatışmasızlık ortamından yararlanan PKK, sürekli tahkimat yaparak Genel Kürt Ayaklanması (Serhildan) başlatarak…

​VUR MEHMETÇİK, VUR; EGEMENLİĞİ KUR !
Sendikalar
Serhildanın silahlı ayağı böylece gerçekleştirilirken sivil ayağı da İmralı'daki teröristbaşı Apo'nun, Kandil'deki Murat Karayılan'ın direktifleriyle Selahattin Demirtaş'ın öncülüğünde HDP tarafından başlatılmıştır.
Türk Ceza Kanunu'nun 125. maddesindeki suçu ve suçluyu övme fiilleri başta olmak üzere Anayasa'ya ve kanunlara aykırı biçimde, sosyal medya dahil her medya ortamında, sokaklarda, kurumlarda ve her yerde ayrılıkçı Kürt siyaseti taraftarlarınca sürekli suç işlenmektedir.

Türk kamuoyuna sözde barış çığırtkanlığı yapan ayrılıkçı Kürtler, kendi aralarında "Vur gerilla, vur; Kürdistan'ı kur!" şarkıları eşliğinde iç savaş hazırlığı yapmaktadırlar. Meraklısı Youtube'den izlenen ve açıkça PKK propagandası yapılan bu ve benzeri onlarca şarkıya ulaşabilir. Porno sayfalara erişimin durdurulması konusunda yüksek hassasiyet gösteren, son derece hızlı çalıştığı da bilinen Başbakanlığa bağlı Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB) bölücü yayınları izlemekle yetinmektedir.

Artık bıçak kemiğe dayanmıştır. Türk Silahlı Kuvvetleri'mizin operasyonları, bölücü terör teşkilatı PKK'nın beli kırılana dek sürdürülmelidir. PKK'nın bütün sivil uzantıları için de yargı süreçleri başlatılmalıdır.

Şu anda PKK güdümündeki HDP ve ayrılıkçı Kürt siyaseti taraftarlarınca savaş-barış kavramları üzerinden bir psikolojik harp yürütülmek, AKP ve Tayyip Erdoğan'a son derece haklı olarak nefret duyan kesimler, PKK'ya kalkan edilmek istenmektedir.
Bütün yurtseverleri, nihai ve gerçek huzur ortamına kavuşmak için bu psikolojik harbin anti terör cephesinde yer almaya davet ediyoruz.

Yüksekova'da, güpegündüz ellerinde roketatarlarla yürüyen teröristler, halk tarafından güvenlik güçlerine ihbar dahi edilmemiştir. Pek çok yerleşim yerinde bazı evlerden asker ve polise ateş açılmakta, megafonlarla yapılan anonslarda "Emperyalist T.C. ordusu, Kürdistan'dan defol!" sloganları atılmaktadır. Böyle bir ortamda, Kürtlerin nüfusa oranı düşük il ve ilçelerde bazı Kürt kökenli yurttaşların "Türk-Kürt kardeştir, PKK kalleştir." sloganları atması hiç inandırıcı ve yeterli değildir. Birlikçi Kürtler, ayrılıkçı Kürtlere karşı seslerini ciddi biçimde yükseltmezlerse büyük Türk milletinin gözünde onlarla aynı kefeye düşeceklerdir.

AKP'den kurtulmanın yolu, PKK güdümlü HDP'nin kucağına oturmak değildir.

PKK'nın haddini Türk Silahlı Kuvvetleri'miz, PKK azgınlığının baş sorumlusu olan AKP ve PKK güdümlü HDP'nin haddini ise seçmen bildirmelidir.

AKP'nin iktidardan indirilmesinin yolu Meclis'e 4. bir partinin girmesinden geçiyorsa bu parti de elbette HDP değil başka ve uygun bir parti olmalıdır.

Bugün PKK'ya operasyon yapılmazsa yarın öbür gün çok daha kanlı olayların gelişmesi kaçınılmaz olacaktır.

Vatan olmadan emek mücadelesi olmaz.

Vur Mehmetçik, vur; egemenliği kur!

ATASEN
Ata Eğitim ve Bilim Çalışanları Sendikası
www.atasen.org.tr

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)