adscode
adscode

Whatsapp'a Yenilikler Geliyor

Facebook'un 19 milyar dolara Whatsapp'ı satın almasından sonra Whatsapp'ta önemli iki yenilik yapılacak. Bunlardan biri rehberinizde kayıtlı olmayan kişinin profil fotoğrafınızı göremeyecek olması. Diğeri…

Whatsapp'a Yenilikler Geliyor
Bilim Teknoloji
Facebook'un 19 milyar dolara Whatsapp'ı satın almasından sonra Whatsapp'ta önemli iki yenilik yapılacak. Bunlardan biri rehberinizde kayıtlı olmayan kişinin profil fotoğrafınızı göremeyecek olması. Diğeri ise son görülme bilgisini istediğiniz kişi ve gruplara açabileceksiniz.
Telefon rehberinizde kayıtlı olmasa bile numaranızı bilen kişi fotoğrafınızı görebiliyordu. Bu yenilikle bu sorunun önüne geçilecek. geçiliyor. Profil fotoğrafınızı artık  rehberinizde kayıtlı olan kişiler görebilecek. Rehberinizde olmayan kişiler profil fotoğrafınızı göremeyecek.


WhatsApp’ta son görülme dakikanız ya herkese gösteriliyor ya hiç kimseye gösterilmiyor. Güncelleme ile bu sorun ortadan kalkacak ve istediğiniz kişi ve gruplar dışında kimse ‘son kullanım anınızı’ göremeyecek.

Android işlemciye sahip telefonunuzdan bu yenilikleri  WhatsApp’ın kendi sitesinden indirebilirsiniz. App Store ve Google Play’de de güncel uygulama bir hafta içinde görülebilecek.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)