adscode

YTÜ'nün memnuniyet sırrı: 'Öğrencilerle güçlü bağ'

Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması'nda Yıldız Teknik Üniversitesi 1. oldu. YTÜ Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz da 'Altın Ödülü' aldı. Peki, YTÜ'nün sırrı ne?

YTÜ'nün memnuniyet sırrı: 'Öğrencilerle güçlü bağ'
Üniversite
Güncelleme : 24-Jul-24 14:25

2024 Yılı ÜniAr Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması (TÜMA) sonuçları açıklandı. 50 bin öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen 2024 Yılı ÜniAr Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması (TÜMA) sonuçlarına göre, Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) zirveye yükseldi. Öğrencilerin üniversite rektörlerini de değerlendirdiği araştırmada YTÜ Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz da 'Altın Ödülü' aldı. 

Peki, YTÜ'nün sırrı ne?

YTÜ Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, öğrenci memnuniyetinin sırrını Eğitim Ajansı'na açıkladı.

Rektör Yılmaz, "Bizim en önemli önceliğimiz öğrencilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamaktır. Öğrencilerimizle güçlü bir bağ kurmak, onların fikirlerine önem vermek ve beklentilerini karşılamak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Yıldız Teknik Üniversitesi'nin öne çıkan özellikleri arasında; güncel müfredatı, yetkin akademik kadrosu, zengin sosyal olanakları, kariyer merkezinin etkin çalışması ve yenilikçi kampüs yaşamı yer alıyor. Öğrenciler, üniversitenin tüm bu unsurlarından üst düzey memnuniyet duyduklarını ifade etti" dedi.

Rektör Yılmaz, "Öğrencilerimizin geri bildirimleri bizim için çok değerli. Onların mutluluğu ve başarısı için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu ödül, hedeflerimize emin adımlarla ilerlediğimizin bir göstergesi" diye konuştu.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)