adscode
adscode

4 İlimizde Okullar Tatil Edildi

Bazı illerde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bugün ara verildi. İşte o iller..

4 İlimizde Okullar Tatil Edildi
Türkiye'den Haberler
Karabük Valiliğinden yapılan açıklamada, 3 gün önce başlayan ve aralıklarla bugün de devam eden kar yağışı nedeniyle kentte ulaşımın güçlükle sağlandığı kaydedildi.

Vatandaşların yoğun kar yağışına karşı tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulunulan açıklamada, Safranbolu ve Ovacık ilçeleri ile bağlı belde ve köylerde eğitime bugün ara verildiği bildirildi.

KASTAMONU

Pınarbaşı ve Azdavay ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi.

Kaymakamlıklardan alınan bilgiye göre, sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle Pınarbaşı ve Azdavay ilçelerinde ilkokul, ortaokul ve liseler ile dengi okullar bir gün tatil edildi.

Pınarbaşı ilçesinde 17 köy yolunun ulaşıma kapandığı, bazı yerleşim yerlerine elektrik verilemediği, otobüs seferlerinin de aksadığı öğrenildi.

RİZE

Rize'de etkili kar yağışı nedeniyle Hemşin ilçesinin tamamında, Ardeşen ilçesinde köy okulları ve taşımalı eğitim yapılan okullarda eğitime bugün ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, etkili kar yağışı sonucu Hemşin ilçesindeki tüm okullarda eğitime bugün ara verildiği belirtildi.

Ardeşen Kaymakamlığından yapılan açıklamada, ise devam eden kar yağışı nedeniyle köy okulları ve taşıma kapsamında olan öğrenciler için okulların bir gün süreyle tatil edildiği bildirildi.

BOLU

Bolu'da okullar tatil edildiBolu'da dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı sebebiyle şehir merkezinde kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı.

Sabahsaatlerindeetkisinigiderek artıran karyağışınedeniyle vatandaşlar zoranlaryaşadı. Belediye ekipleri cadde ve sokakları açıktutabilmek için kar küreme çalışması yaptı.

Etkisini sürdüren kar yağışı sonucu merkeze bağlı 30, Gerede'de 62 ve Mengen ilçesinde de 55 olmak üzere toplam 147 köy yolunun ulaşıma kapandığı öğrenildi. İl Özel İdaresi'ne bağlı ekiplerin kapanan köy yollarını açmak için çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, güzergahların açık olduğunu ve ekiplerin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirtti. Dün tatil edilen okulların bir gün daha tatil edilmesine kararverildi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)