adscode
adscode

Apple uygulamaları Android’e gelmeye devam edecek

Bildiğiniz gibi Apple yeni müzik servisi Apple Music’i Android için yayınlamıştı. Tim Cook’un açıklamaları ise yakında diğer Apple uygulamalarının da Android’e gelebileceğini gösteriyor.

Apple uygulamaları Android’e gelmeye devam edecek
Bilim Teknoloji
Bugüne kadar kendi uygulamalarını sadece iOS kullanıcılarına sunan Apple, geçtiğimiz yıl bu kuralını bozdu. Şirket yeni müzik servisi Apple Music’i, iOS kullanıcılarının yanı sıra Android kullanıcılarına da sundu. Üstelik Apple CEO’su Tim Cook’un yeni açıklamaları, Apple Music’i diğer uygulamalarında takip edebileceğini gösteriyor. Geçtiğimiz günlerde bir etkinlik sırasında bu konuya değinen Tim Cook, diğer Apple uygulamalarının da Android için yayınlanabileceğini söyledi.

Etkinliğe katılanlara göre Cook, Apple Music’in Android için yayınlanmasının bir tür deneme olduğunu ve başarılı olduğu taktirde bunu diğer uygulamaların izleyebileceğinin sinyallerini verdi. Cook’un bahsettiği bu Apple uygulamalarının başında iCloud servisleri geliyor. Hem fotoğraf depolama servisi, hem de diğer iCloud servisleri Android için son derece elverişli uygulamalar olabilir. Bunun yanı sıra Apple Pay’in Android’e açılarak çok daha geniş bir kitleye ulaşabileceği söyleniyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)