adscode
adscode

Arkadaşını Ankara katliamında kaybeden ODTÜ'lü Ozan, dünkü patlamada hayatını kaybetti!

Ankara’nın merkezi Kızılay’da en az 37 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerden üniversite öğrencisi Ozancan Akkuş’un, 10 Ekim’de Ankara’daki gar katliamında can veren Ali…

Arkadaşını Ankara katliamında kaybeden ODTÜ'lü Ozan, dünkü patlamada hayatını kaybetti!
Türkiye'den Haberler
Akkuş, kaybettiği arkadaşı için duygularını sosyal medyada, “Gözlerimizden akan yaş bile ellerinizdeki kanı temizleyemeyecek. O temiz adam her zaman sizin yakanızda bizim kalbimizde kalacak” diye ifade etmişti.

CNN Türk’ün haberine göre, en az 37 kişinin yaşamını yitirdiği dünkü saldırıda hayatını kaybettiği kesinleşen Akkuş, Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTU) Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Fakültesi birinci sınıf öğrencisiydi.

10 Ekim 2015 günü düzenlenen ‘Barış Mitingi’ sırasında Ankara Tren Garı önünde üç saniye arayla gerçekleşen iki intihar saldırısında 107 kişi hayatını kaybetmiş, 500’ün üzerinde kişi yaralanmıştı. Bu Türkiye tarihinin en ölümcül saldırısı olmuştu.

Ölüm zinciri

Ali Deniz Uzatmaz yaşamını yitirdiği gar katliamı öncesi elinde, Gezi eylemleri sırasında Eskişehir’de dövülerek öldürülen 19 yaşındaki Ali İsmail Korkmaz’ın fotoğrafını taşıyordu. Ozancan Akkuş da arkadaşı Ali Deniz’in anmasında, gar katliamından önceki fotoğrafını taşımıştı. Her iki arkadaş da Ankara’da altı aydan kısa sürede gerçekleşen iki saldırının hedefi oldu.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)