adscode
adscode

Bahçeli: "Atanamayan öğretmen bırakmayacağız"

Devlet Bahçeli: "Atanamayan hiçbir öğretmen bırakmayacağız. Sözleşmeli ücretli veya başka bir ad ve tanım altında hiçbir öğretmen kalmamalı hepsi kadroya geçirilmelidir."

Bahçeli: "Atanamayan öğretmen bırakmayacağız"
Türkiye'den Haberler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katılarak konuşma yaptı.

Bahçeli'nin açıklamaları şöyle:
- Öğretmen cehaletin avcısı, ümitlerimizin kamçısı, kendimizi ve çevremizi aramanın rehber pırıltısıdır. Öğretmen gerçekte ona yakın olan ve öğrencilerini doyuran, başı boş hareketlerine çekidüzen veren, seven, sevdiren, iyiyi öğretendir.

- Öğretmen herkese çöldeki memba suyudur. Öğretmen milletimizin en kudretli gücüdür. Öğretmenin hayatı, ailesi ve öğrencileri arasında olmak üzere 2 kol halinde akış halindedir. Bizim geleceği hiçe saymaya ne hakkımız, ne haddimiz vardır. Öğretmenlere hangi hakları versek, ne yapsak helal olsun diyorum.
- Üzerimize düşen ne ise yapmanın sözünü mertçe veriyorum. Öğretmenlerimizin her daim yanında olacağız. Atanamayan hiç bir öğretmen bırakmayacağız. Sözleşmeli ücretli veya başka bir ad ve tanım altında hiçbir öğretmen kalmamalı hepsi kadroya geçirilmelidir. Kanaatimiz ve kararlılığımız budur.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)