adscode

Beko, Satranç Ustalarını Ankara’da Buluşturdu!

Beko tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen ‘Okul Takımları Satranç Turnuvası’ 21-22 Mayıs tarihlerinde Ankara’da Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları’nda gerçekleştirildi. Beko markasının sponsorluğunda…

Beko, Satranç Ustalarını Ankara’da Buluşturdu!
Özel Eğitim

 

Arçelik A.Ş.’nin beyaz eşya ve tüketici elektroniğindeki lider markası BEKO’nun katkılarıyla gerçekleşen BEKO-Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları, Okul Takımları Satranç Turnuvası, 21-22 Mayıs tarihlerinde Ankara’da düzenlendi.

 

Yarışmaya Ankara, Antalya, Kocaeli, Adapazarı illerindeki toplam 67 okuldan 95 takım ve 475 öğrenci katıldı. Turnuvaya katılan okullar; ‘Gençler’ (lise ve dengi okul öğrencileri), ‘Yıldızlar’ (1996-1998 yılları arasında doğan ilköğretim 6.,7.ve 8.Sınıf öğrencileri), ‘Küçükler’ (1999-2001 yılları arasında doğan ilköğretim 3., 4. ve 5.Sınıf öğrencileri)’ ve ‘Süper Minikler’ (2002-2003 yıllarında doğan ilköğretim 1.ve 2.Sınıf öğrencileri) kategorilerinde yarıştı. Turnuvaya katılan her okul takımı, 5 öğrenci ile müsabakalarda yer aldı.

 

Milli Eğitim Bakanlığı, Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu'nun onayı ile Gazi Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen BEKO-Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları Okul Takımları Satranç Turnuvası’nda dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi.

 

Turnuvada; ‘Gençler’de Ankara Atatürk Lisesi, ‘Yıldızlar’da Gazi Üniversitesi Vakfı Özel İlköğretim Okulu A Takımı, ‘Küçükler’de Refika Aksoy İlköğretim Okulu birinci olurken, ‘Süper Minikler’de ipi göğüsleyen Gazi Üniversitesi Vakfı Özel İlköğretim Okulu A Takımı oldu.

 

Her kategoride birinci olan okullara ödül olarak Grundig dizüstü bilgisayar, ikinci olan okullara Grundig Mini Notebook, üçüncü olan okullara da Beko dijital fotoğraf makinesi hediye edildi. Yarışmada derecelerine göre başarılı olan sporculara da DVD oynatıcı, meyve sıkacağı ve narenciye sıkacağı verildi. Masa birincileri ise medya oynatıcı, MP3 çalar ve çalar saat gibi ödüllerin sahibi oldu. Her kategoride ilk üç takıma kupa, bu takımların oyuncularına da madalya verildi.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)