adscode

Bin 500 Öğrenciye Eğitim Veren Okulda Su Yok!

Kozluk ilçesinin en büyük okulunda su yok. Veliler, su sıkıntısından dolayı çocuklarının hastalık kapma riski altında olduğunu söylüyor. Okul yönetimi ise sorunun çözümü için velilerle toplantı düzenledi.…

Bin 500 Öğrenciye Eğitim Veren Okulda Su Yok!
Özel Eğitim


Yapılan toplantıda konuşan Okul Müdürü Sevgi Bozyıl, birçok sıkıntı ve ciddi problemle karşı karşıya olduklarını belirtti. En büyük sıkıntılarının su sorunu olduğunu dile getiren Bozyıl, "okulumuzun faydalandığı su şebekemiz günde yarım saat akması ve mahalleden başka vatandaşlarında hat çekmesinden dolayı depolarımıza çok az bir miktarda su akıp çok kısa sürede tükeniyor" dedi.

Yeni bir su şebekesine ihtiyaç duyulduğunu belirten Bozyıl, konuyu belediye yetkililerine bildirdiklerini, ancak hiçbir sonuç alamadıklarını söyledi.

Okulun Tek Sıkıntısı Su Değil…
Bozyıl, öte yandan okulda çöp kutularının olamadığı, bina içi ve dışının boyasız olduğu, ses sistemlerinin olmadığını, voleybol sahasına ihtiyaç olduğunu, hırsızlık ve okula verilen zararlara karşı bir güvenlik sistemlerinin olmadığını dile getirdi.

Bu Devletin Ayıbıdır

Öğrenci velileri ise "Bu sıkıntıların olması devletin bir ayıbıdır, en önemli kurumlarımızın başında gelen okulların bu şekilde zor şartlarda eğitim öğretim yapması eğitimin ne derece verimli olacağı ortada… Her kuruma bütçe ayıran devlet okullara neden sahip çıkmıyor" dedi. (Çetin Doyar-İLKHA)

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)