adscode

Bu da Şemsiyeli Eğitim!

Milas Selimiye İlkokulu’nun B Bloku’nun çatısında başlatılan bakım ve onarım çalışmaları zamanında tamamlanmadığı için yağmurlu günlerde sıkıntı yaşanıyor.

Bu da Şemsiyeli Eğitim!
Haberler


 Tavanları aktığı için 2, 3 ve 4’üncü sınıflarda eğitim gören yaklaşık 200 öğrenciyi velileri aşırı yağışlı günlerde okula göndermiyor. Bazı öğrenciler yanlarında getirdikleri şemsiyelerle kendi önlemlerini almaya çalışıyor.
Okul Aile Birliği Üyesi Ömer Küçük, 9 Ekim’de başlanılan tadilat çalışmalarının 9 Kasım’da tamamlanması gerektiği halde hala bitirilemediğini söyledi. Bu durumdan etkilenen dokuz sınıf bulunduğunu kaydeden Küçük, “Çocukların daha sağlıklı bir ortamda ders yapmaları için çalışma başlatıldı ama durum daha da kötüleşti. Bildiğimiz kadarıyla çatının bakım ihalesini alan firma buna benzer iki okulun ihalesini de almış. İşçileri dönüşümlü şekilde çalıştırdığı için belirlenen tarihte çalışmalar tamamlanamadı. Öğrenci velilerinin hepsi bu durumdan şikayetçi” dedi.
İlçe Özel İdare ve Milli Eğitim yetkilileri de yaşanan sorunun kendilerine rapor edildiğini belirterek, öğrencilerin eğitimlerine devam edebilmeleri için binanın birinci katında bulunan öğretmenler odası, rehberlik sınıfları gibi bölümlerin geçici olarak kullanıma açılacağını kaydetti. 
DHA



Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)