adscode

‘Bu Gençlikte İş Var Projesi‘ Kazananları Ödüllendirilecek

TÜSİAD geleceğin iş dünyası liderlerini ve genç girişimcileri teşvik etmek amacıyla yürüttüğü “Bu Gençlikte İŞ Var!” projesi Basın toplantısı ÜMİT BOYNER tarafından 10 Ekim Çarşamba günü yapılacak.

‘Bu Gençlikte İş Var Projesi‘ Kazananları Ödüllendirilecek
Etkinlikler
TÜSİAD olarak geleceğin iş dünyası liderlerini ve genç girişimcileri teşvik etmek amacıyla yürütülen “Bu Gençlikte İŞ Var!” projesinde finale gelindi. 
Üniversite öğrencilerinin büyük ilgisiyle karşılaşan projede 48 üniversiteden, birbirinden ilginç 154 yeni iş fikri için başvuru yapıldı. Zor bir ön eleme sürecinden sonra 15 proje belirlendi ve TÜSİAD üyelerinin koçluğunda öğrenciler bu projeleri geliştirdiler. Bu süreçte, sadece iyi bir fikre sahip olmanın yetmediğini, bu fikirleri hayata geçirmenin de bir o kadar önemli olduğunu gençlerimize gösterme fırsatı bulduk. Şimdi ise ödüllendirme aşamasına gelindi. 10 Ekim 2012 Çarşamba günü düzenlenecek törende en başarılı ve umut vaat eden ilk üç projeyi ödüllendirilecek.

TÜSİAD “Bu Gençlikte İŞ Var!” Projesi İyi İş Fikirleri Yarışması Ödül Töreni
10 Ekim 2012, Çarşamba Ceylan Inter-Continental Oteli Dolmabahçe Salonu İstanbul

10:30-11:00     Kayıt 11:00-11:15   Açılış Konuşması Ümit BOYNER – TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı11:15- 11:30 Proje SunumuMetin AKMAN – TÜSİAD Üyesi, Proje Koordinatörü         11:30 – 12:00 Ödül Töreni ve Girişimcilik Bayrağının Verilmesi Ümit BOYNER – TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı12:00 – 13:30 Öğle Yemeği

www.egitimajansi.com


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)