adscode
adscode

Bu Telefon 30 $ Ama Bataryası...

​Çin’de üretilen ve 30$'a satılan bir cep telefonunda günümüzün en üst seviyedeki akıllı telefonlarını kıskandıracak 1 hafta kullanım sunan 5200 mAh batarya bulunuyor!Milliyet

Bu Telefon 30 $ Ama Bataryası...
Bilim Teknoloji
Orta yaş ve üstü kişilerin genellikle “arama yapsın, mesaj atsın yeter” özelliğiyle tercih ettiği cep telefonlarına bir yenisi daha eklendi. Son yıllarda bir akıllı telefon furyasıdır giderken, kullanıcıların sürekli yanında şarj cihazı taşımalarından ve olur olmaz anda şarjlarının bitmesinden şikayetçi olduğunu sık sık sizlerle paylaşıyoruz.
 
Yeni nesil akıllı cihazlarda kullanılan 3000 mAh v.b. güçte bataryaların kullanıcılar tarafından yine de yetersiz görülmesi üzerine, Çin’li bir telefon üreiticisi firma bu konuya çözüm getirdi. Akıllı telefonların yanında şarjı bitmeyen bir iş telefonu taşımak isteyenler için geliştirilen Maxx MX100 Power House, 5200 mAh bataryaya sahip.
 
Basit bir kamerası bulunan ve 900 MHz ve 1800 MHz frekans aralığında iletişim sağlayan telefon, 1.8 inç TFT bir ekrana sahip. Sık kullanımlarda bile 1 hafta dayandığı öne sürülen Maxx MX100’ün fiyatı ise oldukça şaşırtıcı. 30.99 dolar’a sahip olabileceğiniz cep telefonunun tüm teknik özellikleri ise şöyle:
 
-4.6 cm (1.8") TFT ekran
-3GP/MP4
-Bluetooth
-8 GB'a kadar genişletilebilir hafıza
-FM Radio
-10m LED Torch
-WAP/GPRS
-BAT100 - 5200mAh batarya
-Kamera

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)