adscode
adscode

Caretta Kitap'ın Çok Okunan Yazarları Okuyucusuyla Buluştu!

CNR Kitap Fuarı, tüm coşkusuyla devam ederken, Caretta Yayınları, 22 yılın tecrübesiyle oluşturduğu eşsiz eserlerini kendi standında okuyucusuyla buluşturuyor. Dünyaca kabul görmüş çok önemli referans…

Caretta Kitap'ın Çok Okunan Yazarları Okuyucusuyla Buluştu!
Etkinlikler

Berrak Dalkılıç Çekin’den Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma Pembe Çantalı Kızın Hikayesi
Aile şirketlerinin yönetimine farklı bir bakış açısı getiren Berrak Dalkılıç Çekin, kendi yaşadığı deneyimlerinden yola çıkarak yazdığı kitabı “Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma Pembe Çantalı Kızın Hikayesi”ni meraklıları için imzaladı. Çekin’in keyifli sohbetiyle de renklenen imza günü, özellikle iş dünyasına yeni atılan gençlerin ilgi odağı oldu. Kitap, aile şirketlerinde ikinci kuşak olmanın tüm zorluklarını yaşayan ve bu zorlu macerada dinamik, ileriyi gören, cesur çözümleriyle ve akılcı uygulamalarıyla şirketine büyük başarılar kazandıran bir yöneticinin, aile şirketlerindeki kurumsallaşma ve profesyonelleşme sürecini akıcı, keyifli ve samimi bir dil ile aktarıyor.

Devrim Ersöz’den Ezber Bozan Satış Teknikleri
Caretta Yayınları’ndan Tortuga markasıyla okuyucusuyla buluşan “Ezber Bozan Satış Teknikleri” kitabının yazarı Devrim Ersöz de imza gününde sevenleriyle buluştu. Devrim Ersöz’ün satış mesleğine yeni başlayan, kendini yenilemek isteyen ya da kişisel gelişim konularına ilgi duyanlara özel kaleme aldığı “Ezber Bozan Satış Teknikleri”, tam anlamıyla bir rehber kitap olma özelliği taşıyor. Zira yazar, kitabında, satışın teorik bilgilerini deneyimlerine dayalı pratik ipuçları ile harmanlıyor, yaşanmış, gerçek tecrübeler üzerinden satış mesleğinin en kıymetli formüllerini paylaşıyor. 

Gazeteci Yazar e.murat yığcı ile Çocuk Edebiyatında Fantastik Öykünün Yeri
Fuarın ana temalarından biri “çocuk” olunca, en büyük ilgiyi de elbette çocuk kitapları görüyor. İlköğretim öğrencilerinin adeta akın ettiği fuarda bugün de son dönemde çocukların elinden düşüremediği, Defne ve Burak’ın uzaylılarla dostluğunu anlatan “Annemle Babama Söylemeyin, En İyi Arkadaşım Bir Uzaylı” kitabının yazarı, gazeteci akademisyen e. murat yığcı vardı. Murat Yığcı’nın,  “Çocuk Edebiyatında Fantastik Öykünün Yeri” üzerine gerçekleştirdiği söyleşisine çocukların ilgisi de hayli yoğun oldu. Çocuklar, çok sevdikleri kitabın yazarını soru yağmuruna tuttular, finalinde ise Defne ve Burak’ın maceralarının yaratıcısı ile bol bol fotoğraf çektirdiler.  

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)