adscode
adscode

Çevre Koleji Dünyanın Dört Bir Yanında Ülkemizi Temsil Edecek

Çevre Koleji lise öğrencileri 2018-2019 eğitim ve öğretim yılında yabancı dil, yüzme, robotik kodlama ve yaratıcı proje yarışmasında Türkiye dereceleri alarak adından söz ettirdi.

Çevre Koleji Dünyanın Dört Bir Yanında Ülkemizi Temsil Edecek
Okullardan Haberler

Başarıları ile Türkiye’yi temsil etme hakkı kazanan öğrenciler önümüzdeki günlerde Avusturalya, Brezilya, Amerika ve Londra’da yarışacak olmanın heyecanını yaşıyor.

 

 

11. sınıf öğrencisi İdil Çakmut Uluslararası ESU, Toplum Önünde İngilizce Konuşma Yarışmasının Türkiye seçmelerinde birinci olarak Londra'da yapılacak finallerde Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandı. Çok sayıda ülke birincilerinin katıldığı yarışmada Çevre Koleji geçen yıl da ülkemizi temsil etti.

 

Türkiye genelinde 554 takımın katıldığı First Lego League turnuvasında bölge şampiyonu olan robotik takımı, ulusal turnuvada sergilediği üstün performansla ülkemizi Asia Pacific Open turnuvasında temsil etme hakkı kazandı. Ayrıca En İyi Araştırma Ödülü kupasını da alan öğrenciler, 2 ödülle ulusal turnuvayı tamamladı.

 

138 okulun yer aldığı Destination Imagination yarışmasında “Hepta sapiens” grubu Amerika Kansas City’de gerçekleşecek olan dünya finallerine bir kez daha katılmaya hak kazandı.


Türkiye Liselerarası Yüzme Yarışlarında Lise Genç Kız Takımı Türkiye Şampiyonu olarak Brezilya’da yapılacak Dünya Liselerarası Yüzme Şampiyonası'nda bir kez daha ülkemizi temsil etmeye hak kazandı. Çevre Koleji iki yılda bir düzenlenen 2017 Dünya Liselerarası Yüzme Şampiyonasından dünya birinciliği ile dönmüştü.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)