adscode
adscode

CHP'li Gök'ten, Yalova'daki ağaç kesimine tepki

CHP Grup Başkanvekili Gök: "Ağaç için mücadele edilen bir ortamda, Yalova Belediyesi'nin halka sormadan, danışmadan, referandum yapmadan böyle bir karar alması, uygulaması hatalı olmuştur"dedi.

CHP'li Gök'ten, Yalova'daki ağaç kesimine tepki
Türkiye'den Haberler
CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Yalova'daki kavşak projesi kapsamında ağaçların kesilmesine, "Ağaç için mücadele edilen bir ortamda, Yalova Belediyesi'nin halka sormadan, danışmadan, referandum yapmadan böyle bir karar alması, uygulaması hatalı olmuştur" diye tepki gösterdi.

Gök, Tonami Meydanı'ndaki kavşak projesi kapsamında ağaçların kesilmesine ilişkin, AA muhabirinin sorularını yanıtladı.Başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, bu konuda herkesin gereğini söylediğini belirten Gök, yeşilin korunmasından yana olduklarını ifade etti.Gök, bir ağacın kesilmesinin bile kendilerini rahatsız edeceğini dile getirerek, "Ağaç için mücadele edilen bir ortamda, Yalova Belediyesi'nin halkasormadan, danışmadan, referandum yapmadan böyle bir karar alması, uygulaması bence hatalı olmuştur" diye konuştu.

"Kesilen her ağaç bizi ilgilendirir"
Ankara'da Eymir Gölü'ndeki ağaçların da kesildiğine dair haberlerin sorulması üzerine Gök, bununla ilgili de soru önergesi verdiğini ifade etti. Gök,bu ağaçların hangi izinle kesildiğini ve bu izni kimin verdiğini öğrenmek istediğini kaydetti.Gök, "Kesilen her ağaç kesen kim olursa olsun, bizi ilgilendirir. Birisi kesiyor, ötekisini ayır... Bu işlerin ayırması olmaz" dedi.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)