adscode
adscode

Çocuklara Koltuk Değil, Fabrika Devredildi

Çocukları gerçek üretimle buluşturmak için kolları sıvayan LTS Teknoloji Grup,kapılarını bir kez daha çocuklara açtı.

Çocuklara Koltuk Değil, Fabrika Devredildi
Etkinlikler

Geleneksel hale gelen minik trikologlar buluşmasının üçüncüsüne katılan çocuklar kendileri için özel olarak dikilen önlükleri giyerek şampuan ürettiler

LTS Teknoloji Grup Başkanı Trikolog Talat Sam:“Büyüklerin 23 Nisan’da koltuklarını çocuklara devretmesine alışkınız. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı teşvik etmek için biz bir günlüğüne de olsa fabrikayı onlara devredip, şampuan üretiminin her aşamasını görmelerini sağladık”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında büyüklerin koltuklarını çocuklara devretmesine alışmışken, LTS Teknoloji Grup çocuklara fabrikayı verdi. Çocukları gerçek şampuan üretimiyle buluşturmak için kolları sıvayan LTS Teknoloji Grup, kapılarını üçüncü kez çocuklara açtı.

Kişiye özel şampuan üreterek saç dökülmesi sorununu tamamen ortadan kaldırmayı hedefleyen GeoMass ARGE Laboratuvarı’nda düzenlenen Minik Trikologlar (Saç ve saç derisi uzmanı) buluşmasının üçüncüsüne bu yıl Erdoğan Şahinoğlu İlk ve Ortaokulu öğrencileri katıldı. Geleneksel buluşmada yer alan çocuklar şampuanlar hakkında bilgi aldıktan sonra, kendileri için özel dikilen beyaz önlükleri giyerek, şampuan ürettiler.

Minik trikologlar buluşmasının çok önem verdikleri bir etkinlik olduğunu vurgulayan LTS Teknoloji Grup Başkanı Trikolog Talat Sam, “Büyüklerin 23 Nisan’da koltuklarını çocuklara devretmesine alışkınız. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı teşvik etmek için biz bir günlüğüne de olsa fabrikayı onlara devredip, şampuan üretiminin her aşamasını görmelerini sağladık. 23 Nisan kapsamında önümüzdeki yıllarda da çocukları fabrikada ağırlamaya devam edeceğiz” dedi.

Sam, çocukları gerçek üretimle tanıştırarak, bilgisayara bağımlı büyüyen yeni nesli gerçek hayatla buluşturmak istediklerini ifade ederek, şunları söyledi:

“Çocuklarımız bugün fabrikamızda, şampuan üretimini tüm aşamalarıyla yerinde inceleme olanağı buldu. Kendi elleriyle şampuan üretimine katkıda bulunan çocuklar eğlenceli saatler geçirdi. Geleceğin bilim adamlarını ağırlayarak, çocukları sanal eğlencelerden çıkarıp, gerçek dünyayla buluşturuyoruz.”

Dolum ve etiketleme aşamaları dahil, şampuan üretim sürecinin her anına tanık olan öğrencilere ürettikleri şampuanlar hediye edildi. İsimlerine özel hazırlanan "trikolog" belgeleri takdim edilen minik öğrenciler daha sonra üretim tesisinde hatıra fotoğrafı çektirdi.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)