adscode

Çocukların Heyecanla Bekledeği Projede Son 6 Ay!

Çocukların Heyecanla Bekledeği Projede Son 6 Ay!
Haberler

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Vialand'in inşaat alanında projenin detaylarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

İstanbul başta olmak üzere bir çok ilden gelecek çocukların oyun ve eğlence ihtiyacını karşılayacak olan proje parmakla gösterilecek donatılara sahip olacak.

-Projenin en büyük özelliği Türkiye'nin ilk mega tema parkı olması.

-Oyun parklarının yanı sıra alışveriş caddeleri ve gösteri merkezinin de içerisinde bulunacağı Vialand, 23 Nisan 2013'te kapılarını açacak.

-600 bin metrekarelik alana yayılacak olan proje için 'Bu coğrafyanın en güzel parkı inşa ediliyor' yorumları yapılıyor.

-Projenin yatırım bedeli 1 milyar 150 milyon TL olacak.

-İnşa edilecek iki adet tematik otel de projenin önemli ayağını oluşturuyor.

-100'e yakın futbol sahası büyüklüğündeki Vialand, alışveriş caddeleri bünyesindeki 140 bin m2 kiralanabilir ticari alanı, 5000'i kapalı, 3000'i açık olmak üzere toplamda 8000 araçlık otopark kapasitesi ve hedeflediği geniş marka yelpazesiyle her yaş ve zevk grubuna uygun alternatifler sunacak.

-Vialand, 50'den fazla eğlence ünitesi ile farklı ve yeni bir eğlence kültürü sunmaya hazırlanırken, 3 saniyede 110 kilometre hızı aşan son teknoloji ürünü Roller Coaster, hızlı akarsuda rafting tecrübesinin ailece yaşanabileceği Rapid Ride, doğal şelalelerin Roller Coaster coşkusuyla ile bütünleştiği Splash Coaster, Roller Coaster tutkunu olan veya olmaya hevesli herkesin zevkle binebileceği Family Coaster gibi ana üniteleri bünyesinde barındıracak.

-Vialand mega eğlence parkının girişindeki 2000 m2'lik alanda tüm görkemiyle yükselen Şato, ziyaretçilerine masal dünyasının kapılarını aralarken, eski İstanbul'un günlük yaşamını günümüze taşıyan ana caddesi ile farklı mimari özellikler de sunacak.

-Projeden en kârlı çıkacak olansa EYÜP Belediyesi.

-İnşaatın bitmesine sadece 6 ay kaldı. Büyük açılışı ise Başbakan R. Tayyip Erdoğan yapacak.

-Çocukların eğlence dünyasına yılda 30 milyondan fazla ziyaretçi bekleniyor.

emlakguncel.com

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)