adscode
adscode

Derslig'ten depremzede öğrencilere ücretsiz erişim

Eğitim platformu Derslig ilk ve ortaöğretimdeki afetzede öğrencilere, Derslig Pro’ya 3 aylık erişim hakkı tanıdı.

Derslig'ten depremzede öğrencilere ücretsiz erişim
Eğitim
Güncelleme : 26-Mar-23 14:10

Akıllı eğitim platformu Derslig, depremzede öğrencilerin nitelikli eğitim içeriklerine ulaşabilmesi ve her koşulda eğitimin devam etmesi için önemli bir proje başlattı. “Ülkede Birlig, Eğitimde Eşitlig” adını taşıyan bu proje kapsamında ilk ve ortaöğretim seviyesindeki tüm afetzede öğrencilere 3 aylık Derslig Pro erişim hakkı tanımlamayan platform, özellikle LGS ve YKS sınavına hazırlanan 8 ve 12inci sınıf öğrencilerinin nitelikli içeriklere ulaşmasını hedefliyor.  

Nitelikli eğitim içerikleri ile öğrencilere yeni nesil eğitimin tüm ayrıcalıklarını sunan ve bugün 200’den fazla kurum, 220 bine yakın öğretmen ve yaklaşık 967 bin öğrenci tarafından kullanılan akıllı eğitim platformu Derslig, her koşulda eğitimin devam etmesi gerektiği bilinciyle depremzede öğrencilere yönelik önemli bir projeye imza attı.  

“Ülkede Birlik, Eğitimde Eşitlig” adını taşıyan bu proje kapsamında Derslig’e ulaşarak, öğrenci ve afetzede olduğunu belgeleyen ilk ve ortaöğretim seviyesindeki tüm öğrencilere 3 aylık Derslig Pro üyeliği tanımlanacak. 

Çocukların Türkiye’nin geleceğinin teminatı olduğunu ve her koşulda eğitimin devam etmesi gerektiğini söyleyen Derslig mentoru ve Hız Şirketler Grubu CEO'su Ulaş Koç, deprem felaketinden etkilenen bölgede eğitim kurumları, öğretmenler ve öğrencilere ulaşarak bugüne kadar binlerce afetzede öğrenciye Derslig Pro üyeliği tanımladıklarını belirtti. Koç ayrıca, “Sorumlu ve duyarlı bir eğitim platformu olarak, mottomuzda da yer alan ‘Herkesin Kazandığı Lig’ olma hedefinden yola çıkarak dezavantajlı öğrencilerin de başarılı olup kazananlar arasında yer alması ve eğitimde eşitliğin sağlanması için ilk günden başlayarak depremzede öğrencilere ücretsiz erişim sağladık.  Hedefimiz 100 bin öğrenci için Derslig’e ücretsiz erişim sağlamak. Özellikle sınav senesinde olan 8’inci ve 12’nci sınıf öğrencilerinin sınava hazırlıkta yanlarında olmak istiyoruz.” dedi.

Bu proje kapsamında 1’inci sınıftan 12’nci sınıfın sonuna kadar herhangi bir seviyede öğrenci olduğunu belgeleyen ya da iş birliği yapılan 3’üncü bir taraf tarafından platforma bu yönde bilgi verilen her bir öğrenciye ücretsiz 3 aylık kısıtlamasız Derslig Pro erişim hakkı verilecek. 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)