adscode
adscode

Eğitim Dünyası Mayısta Buluşuyor

Tarsus Turkey tarafından YEĞİTEK işbirliğinde düzenlenen ve alanında eğitim sektörünün tek uluslararası fuar organizasyonu olan GESS Türkiye, 27-29 Mayıs tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek.

Eğitim Dünyası Mayısta Buluşuyor
Etkinlikler

Tarsus Turkey tarafından, Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü (YEĞİTEK) işbirliğinde düzenlenen ve alanında eğitim sektörünün tek uluslararası fuar organizasyonu olan GESS Türkiye, 27-29 Mayıs tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek. Fuarda, başta uzaktan eğitim teknolojileri olmak üzere EdTech - AI, AR, Kodlama, VR, E-Öğrenme ve Yazılım, Oyunlaştırma, Donanım, 3D Yazıcılar, AV, Multimedya Teknolojisi, STEAM gibi teknolojilerden Eğitici Oyuncaklar, Oyunlar ve Oyun Ekipmanları, El Sanatları, Tasarımdan Öğrenme Ortamları ve Kırtasiye malzemelerine kadar eğitim sektörünün tüm yenilikleri bir arada sergilenecek. GESS Türkiye ile eş zamanlı yapılacak Türkiye Eğitim Teknolojileri Zirvesi’nde ise katılımcılar, eğitim & öğretime dair yeni yaklaşım ve uygulamalarla tanışacak.

Okul yöneticileri ile teknoloji tedarikçilerini buluşturan GESS Türkiye ve Türkiye Eğitim Teknolojileri Zirvesi 2021 için geri sayım başladı. Sektörün, yeni yatırım ve satın alma kararları için gelecek ilkbahara odaklandığını söyleyen Tarsus Turkey Fuar Direktörü Seda Ispartalıgil, “Milyarlarca liralık büyüklüğe sahip eğitim teknolojileri pazarında bu yıl hedeflenen satın almaların birçoğu ötelendi. Dolayısıyla eğitim sektörüne ürün, hizmet ve teknoloji tedarik eden firmalar 2021’i beklemeye başladı. Mayıs ayında gerçekleştireceğimiz ve alanının ülkemizdeki tek uluslararası buluşması olan GESS Türkiye, eğitim profesyonellerine ihtiyaç duydukları çözümleri, katılımcı firmalara ise yeni ticaret fırsatları sunacak” dedi.

Eğitimin tüm paydaşları, fuar ve zirvede buluşacak!

Eğitim alanındaki tüm tedarikçileri çatısı altında buluşturmayı amaçlayan GESS Türkiye & Türkiye Eğitim Teknolojileri Zirvesi 2021, işi gücü eğitim olan tüm profesyonellere ev sahipliği yapacak. Eğitime dair en yeni ürün, teknoloji, hizmet ve uygulamaların yerinde görülebileceği organizasyonda, yurt içi ve yurt dışından profesyonel alıcılar, devlet ve özel okul yöneticileri, müdürleri, sahipleri, yatırımcıları ve satın alma kararı veren yöneticileriyle tedarikçiler doğrudan bir araya gelecek. 27-29 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan GESS Türkiye & Türkiye Eğitim Teknolojileri Zirvesi, 2021 yılında da sektörün teknoloji, bilgi ve ticaret platformu olacak.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)