adscode

Eğitim Ekipman ve Teknolojileri Fuarı 2-5 Haziran'da Harbiye’de!

02-05 Haziran 2011 tarihleri arasında, İstanbul Harbiye Askeri Müze Kongre merkezinde, Milli Eğitim Bakanlığının katılım ve destekleri ile bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan EKET Eğitim Ekipman ve Teknolojileri…

Eğitim Ekipman ve Teknolojileri Fuarı 2-5 Haziran'da Harbiye’de!
Özel Eğitim

 

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Eğitim Teknolojileri, Kız Teknik, Erkek Teknik, Okul Öncesi Ticaret ve Turizm Genel Müdürlüklerinin performansları, Yatırım Tesisler Yayımlar dairesi görsellikleri yanında özel sektöründe bu alanda yarattığı hizmet ve ürünleri ile katılım sağladığı III. EKET  bu yıl da devlet ve özel okul yetkilileri, satın alma birimleri, yurt içi ve yurt dışı sektör temsilcilerini bir araya getirecek.  Alanındaki en büyük organizasyon olan EKET bu yıl yurt dışından yoğun ilgi gösteren firmaları da ağırlayacak. Avrupa’dan Ortadoğu’ya uzanan katılımcı firmalar, etkinlik boyunca yeni işbirlikleri için stant açacaklar.

 

Milli Eğitim Bakanlığının hazırladığı “Fırsatları Artırma ve Teknolojiyi İyileştirme Hareketi” (Fatih Projesi) kapsamında, “Akıllı Tahta” ve “Yenilikçi Öğretmen” başta olmak üzere konularında yetkili ve uzman moderatörler, sektör ile ilgili önemli sunum ve seminerlerle ziyaretçileri bilgilendirilecek. Etkinlik kapsamında 4 gün boyunca gerçekleştirilecek olan diğer seminerlerin konu başlıkları ise son derece renkli; eğitim alanında çığır açan teknolojik tasarımlar, zor velilerle baş etme yöntemleri, interaktif eğitim sistemleri gibi yakından takip edilen konular mercek altına alınacak.

 

Kız Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü'nün öncülüğünde hazırlanan defilede olgunlaşma enstitüsü öğrencilerinin hazırlamış olduğu SARAYDAN GÜNÜMÜZE konseptli kıyafetler, yine öğrencilerin sunumuyla sergilenecek. Organizasyon; açılış konuşmaları ve açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra defile için hazırlanacak özel podyumda gerçekleştirilecek.

 

Sektördeki birçok firmanın en son ürünleri ile katıldığı organizasyonda, Çevreci Hybrid Projeksiyon, Sağlığa zararsız kırtasiye ürünleri, Tablet Pc ve en yeni Akıllı Tahta sistemleri eğitimcilerle ilk kez buluşuyor.

 

Medya sponsorluğunu TRT’nin yaptığı EKET 2011’in Ana Sponsoru Kuka Kids.

 

EKET 2011’in ziyaret saatleri 11:00 - 19:00

 

Detaylı bilgi ve davetiye için: www.eketfuari.com 0212 280 60 17

 

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)