adscode
adscode

Eğitimin tüm paydaşları buluştu

Pandemi sonrası gelişimi hızlanan uzaktan eğitim teknolojilerinin sergilendiği ve pek çok yeni ürünün ilk kez lansmanının yapıldığı GESS Türkiye 2022 sona erdi.

Eğitimin tüm paydaşları buluştu
Eğitim
Güncelleme : 01-Jun-22 13:36

 

Yurt içi ve yurt dışından binlerce satın almacıyı ağırlayan GESS Türkiye’ye, bu yıl aralarında Dubai Milli Eğitim Bakanlığı’nın da olduğu 110 firmanın katıldığını söyleyen Tarsus Turkey Genel Müdürü Zekeriya Aytemur, “Temel amacımız, dersliklerdeki eğitimin kalitesini artırmak. Bu iki yolla mümkün. Birisi yeni teknolojiler diğeri de eğitimcilerin eğitimi. Biz GESS Türkiye 2022’de hem sınıflardaki eğitimi geleceğe taşıyacak yeni teknolojileri ziyaretçilerimizle buluşturduk, hem de 11 ülkeden gelen 100’e yakın konuşmacının birbirinden değerli sunumlarıyla, eğitimcilerin ufuklarını geliştirmelerine destek olduk” dedi.

Eğitim dünyasını buluşturan GESS Türkiye 2022’yi, devlet ve özel okul yöneticileri, tedarik ve satın alma müdürleri, üniversite hocaları, akademisyenler, anasınıfından liseye kadar ilköğretimin her kademesinden öğretmenler ile eğitim sektörüne yatırım yapmayı planlayan girişimci adaylarının ağırlıkta olduğu geniş bir ziyaretçi grubu takip etti. Fuarda, akıllı sınıf çözümleri, interaktif ekranlar, yeni nesil eğitim teknolojileri, inovatif yenilikler, anaokulu çağından üniversite düzeyine kadar farklı eğitim setleri, atölyeler, robotik setler, özel öğrenciler için programlanan uzaktan eğitim platformları, etkileşimli müzik ve multimedya yazılımları gibi pek çok yenilik bir arada sergilendi.

Eğitimin geleceğine ilham oldu

GESS Türkiye fuarıyla eş zamanlı yapılan ve bu yılki teması ''Aydınlık ve Sürdürülebilir Bir Gelecek İçin: Eğitimde Dönüşüm'' olarak belirlenen GESS Global Konferansları, “Bütünsel Öğrenme Sahnesi”, “Yeni Nesil Öğrenme Sahnesi”, “İnovasyon Sahnesi” ve “Eğitim Teknolojileri Sahnesi” isimli dört ayrı sahnede gerçekleşti. Türkiye’nin yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri, Finlandiya, İngiltere, Macaristan, Mısır, Ukrayna, Umman, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri ve Pakistan’dan birbirinden değerli 100’e yakın konuşmacının yer aldığı etkinlikte; Positive Ed Ltd CEO’su Dr. Gilda Scarfe, Pinkgrape Consulting Eğitim Danışmanı Dr. Emmanuel T. Vincent, Education Development Trust Baş Danışmanı Dr. Richard Churches, Think Global School Eğitim Merkezi Direktörü Russell Cailey, Educational Collaborative for International Schools (ECIS) Direktörü Kam Chohan gibi eğitim dünyasının önemli isimleri eğitimcilere ilham veren sunumlar gerçekleştirdi.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)