adscode
adscode

Ehliyet sınav sonuçları açıklandı

Ehliyet sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Ehliyet sınav sonuçları açıklandı MEB tarafından açıklandı. İşte ehliyet sınav sonuçlarını sorgulamak için detaylar

Ehliyet sınav sonuçları açıklandı
Sınavlar
EHLİYET SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Ehliyet sınav sonuçları bugün açıklandı. Sınava katılan ve ehliyet alabilmek için sonuçları heyecanla bekleyen öğrenciler, MEB'in internet sitesinden açıklanan sonuçları araştırıyor. 2017'nin dördüncü ehliyet sınavı olan MTSKS-4 saat 12.26'da duyuruldu. İşte ehliyet sınav sonuçlarını sorgulamak için detaylar...

7 Ekim'de gerçekleştirilen ehliyet sınavının sonuçları açıklandı. Ehliyet sonuçlarına göre, kazanıp kazanmadığını merak eden adaylar sonuçları araştırıyor. Sonuçlar, Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu.

SINAV İTİRAZLARI NASIL YAPILIR?
* Sınav sorularına, cevap anahtarına ve sonuçlara yapılacak olan itirazlar, soru ve cevap anahtarı nın ve sınav sonuçlarının http://www.meb.gov.tr internet adresinden yayımlanmasından itibaren en geç 10 (on) gün içinde dilekçeyle ÖDSGM’ye yapılacaktır.

* Kursiyerler, sınav sorularına, sınav sonuçlarına ve sınav uygulamasına ilişkin itiraz başvurularını, T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. ve Türkiye Halk Bankası A.Ş. şubelerinden herhangi birine, “Kurumsal Tahsilât Programı” aracılığı ile 20 TL (Yirmi TL KDV Dâhil) itiraz ücreti yatırarak, alınan banka dekont/ATM işlem fişi ve sınav adının yazılı olduğu dilekçe ile birlikte yapacaklardır.

* Başvurusu/sınavı geçersiz sayılan, sınava girmeyen, sınava alınmayan ya da sınavdan çıkarılan, kursiyerlerin bu konuyla ilgili itiraz başvuruları dikkate alınmaz.

* Sınavlarda yanlış yatırılan ücretlerin iadeleri sınavın tamamlanmasından yaklaşık 4 hafta sonra tek yanlı olarak döner sermaye işletmesi tarafından herhangi bir başvuru talep etmeksizin yapılmaktadır.

Ücretlerin hangi bankaya yatırıldığına bakılmaksızın yalnızca Ziraat Bankası sistemleri aracılığı ile iade edilmektedir.

* Faksla yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.

* İtirazların cevaplanmasında ÖDSGM genel evrak kayıt tarihi dikkate alınacaktır.

* Süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar ile kursiyerin T.C. kimlik numarası belirtilmeyen, banka dekont/ATM işlem fişi eklenmemiş, imza ve adresleri olmayan dilekçeler dikkate alınmayacaktır.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)