adscode
adscode

Emekli Öğretmen, AKP Milletvekillerine Seslendi

Taksim Gezi Parkı olayları bugün itibariyle sekizinci gününe girdi. İşte emekli bir öğretmenin AK Parti Milletvekillerine yazdığı mektup;

Emekli Öğretmen, AKP Milletvekillerine Seslendi
Haberler







"Sayın AKP Milletvekilim, 
Şu anda ülkemizin içinde bulunduğu ve sürüklendiği ortam çok açıktır. Tarih ve son yıllarda yaşadığımız olaylar bundan sonra bizleri bekleyen durumun en açık kanıtıdır.
Ben 65 yaşını aşmış bir emekli öğretmen olarak, sizlerden çok ama çok önemli bir istirhamım var. Yaşanan olaylar önlenemediği /eylemi yapanların iradeleri ile sonlandırılmadığı, güç kullanılarak caydırılmaya çalışıldığı takdirde sonuçları tüm ülkemiz için oldukça vahim olacaktır. Her an bu eylemcilerin içine karışabilecek provokatörler veya genç polislerin bir anlık kontrolsüzlüğü ülkeyi cehenneme çevirebilecek bir ortama dönüşme potansiyeline sahiptir.
Toplanan ve protesto eyleminde bulunan gençler bizlerin, sizlerin çocukları, hepsi tahsilli, kültürlü, medeni, üniversite öğrencisi ya da üniversiteyi bitirmiş, hatta lisansüstü eğitim almış, bir kısmı halen bir kısmı da gelecekte çok önemli görevler alacak ve ülkemizi yönetecek gençlerdir. Bu eğitimli ve çağdaş gençler kolay kolay bir provokasyona kapılamayacak kadar aklıselim sahibi kişilerdir.
Biz ana babaların en kıymetli varlıkları, canları, her şeyi olan bu gençlere bir zarar geldiğinde bunun çok kısa bir süre içerisinde ülke çapında ve önü alınamaz olayları tırmandıracağı, böyle bir durum olduğunda velilerinin ve toplumun kontrolden çok uzak ve aşırı tepkiler verebileceği çok açık değil midir? Sizlerin de büyük çoğunluğu anne ve baba olduğu için eminim benim hislerimi anlayacaksınız.
Bu mektubu sizlere yazmaktaki amacım; ülkemin, milletimin parçalanmasını, milli değerlerimizin yakılıp yıkılıp yok edilmesini arzu etmememdir. Tekrar Askeri Yönetimlerin gelmesini zorunlu kılacak ortamların oluşmasına fırsat verilmemelidir.
Sayın Başbakanımızı eleştirmek anlamında olmasa bile, aşırı inatçı tavırlarını, uzlaşmayı taviz kabul eden yaklaşımını, tansiyonu düşürmek yerine farkında olmadan tahrik eden konuşmalarını duydukça ve gördükçe bu konuda asıl görevin sizlere düştüğüne inanıyorum. Sizlerde bunun farkındasınız. Adım gibi eminim. Muhalefet partilerine de büyük görevler düşüyor elbette.
Lütfen ama lütfen, aklıselim sahibi, ülkesini ve milletini seven, tarihi gerçekleri çok iyi bilen siz vekillerimize çok kısa süre içerisinde yerine getirilmek üzere büyük bir milli görev düşmektedir.
Bu ülkeyi seven ve bir kaosu ya da tekrar Askeri Rejim dönemlerine dönülmesini arzu etmeyecek AKP Milletvekilleri olarak bir araya gelerek, bir basın toplantısı düzenleyerek bu felakete doğru gidişi durdurmaya çalışınız lütfen. Eğer sizler bunu yapmazsanız, ülkemiz bir sıkıyönetim veya Askeri Yönetim Dönemine girerse bunun en büyük sorumlusu siz iktidar milletvekilleri olacağının eminim farkındasınızdır.
Sayın milletvekilim,
Zaman siyaset yapma veya parti disiplinine uyma ya da uymama dönemi değil Milli ve İnsani Bir Milli Görevi Yerine Getirme dönemidir. Aksi takdirde sonumuz bir Felaket olacaktır.
Bu Milli Görevi bir an önce yerine getirmenizi hasse ten istirham eder, en derin saygılarımı sunarım."
Erbil Bilgili E. Öğretmen (erbilbilgili@gmail.com)








Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)