adscode

En Çok Özel Ders Matematik'te Yapılıyor

Öğrenciler, bu derslerde üniversite öğrencisi olan öğretmenlerden en çok matematik dersinde yardım aldı. Yapılan derslerin yüzde 68’ini matematik ile ilgili soru ve konular oluşturdu.

En Çok Özel Ders Matematik'te Yapılıyor
Özel Eğitim

 

 

 

 

 

Matematiği yüzde 11 ile de fizik dersleri takip etti

Geçen 21 Ocak’ta öğrencilerle buluşan inekle.com, ders veren üniversitelilerle ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini internet üzerinde buluşturan bir online uzaktan eğitim platformu. Sayısal derslerde birebir eğitim verilen inekle.com’da bugüne kadar tam 1700 saat özel ders yapıldı. inekle.com’da en çok da matematik konusunda yardım alındı. Yüzde 68 ile öğrencilerin en çok rağbet ettiği matematik dersini yüzde 11 ile fizik, yüzde 8 ile geometri, yüzde 6 ile kimya, yüzde 5 ile fen ve tenoloji, yüzde 2 ile biyoloji takip etti.

 


Yüzde 69’u lise öğrencisi
inekle.com’da yapılan derslere bugüne kadar en çok talep lise öğrencilerinden geldi. Derslerin yüzde 69’unu lise öğrencileri alırken, yapılan derslerin yüzde 28’ini ortaokul öğrencileri, yüzde 3’ünü ise ilkokul öğrencileri oluşturdu.

 


En çok ders Pazar günü yapıldı

inekle.com’da ders yoğunluğu öncelikle Pazar ve daha sonra da Perşembe günleri oluyor. 7/24 online ders yapılabilen sitede öğrenciler yoğun olarak 18.00 ile 23.00 saatleri arasında çalışıyorlar. Platformda Türkiye’nin tüm illerinden öğrenci bulmak mümkün. Ders alan öğrencilerin yoğun olduğu ilk beş il ise şöyle sıralandı: İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya.

 


Erkekler daha fazla
Ders alan öğrencilerin yüzde 53’ünü erkek, yüzde 47’sini ise kız öğrencilerin oluşturduğu inekle.com’daki öğrencilerin yaş dağılımları ise şöyle: Yüzde 22’si 18, yüzde 16’sı 17, yüzde 16’sı 15, yüzde 15’i 16, yüzde 14’ü 14, yüzde 7’si 13, yüzde 5’i 12, yüzde 2’si 11, yüzde 1’i 10, yüzde 1’i 9 ve yüzde 1’i 8.
inekle.com “www.inekle.com” bir sosyal sorumluluk projesi. 

 

Platform, bir yandan üniversite öğrencilerine ekstra cep harçlığı sağlarken diğer yandan da birebir ve canlı eğitim desteğini Türkiye’nin dört bir yanındaki öğrenciler için mümkün kılıyor. inekle.com’da öğrencilere destek verenler Boğaziçi Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi’nde okuyan üniversitelilerden oluşuyor.

 

Sistem tek fiyat üzerinden işliyor. Öğrenci her bir dakikalık ders için 25 kuruş ödüyor. Dakika bazında yapılan ücretlendirme yapısı sayesinde bir seans 5 dakika da sürebiliyor, 1 saat de daha fazla da. Seans süresi kadar dakika öğrencinin hesabından eksilirken, buna denk gelen TL miktarı da üniversitelinin sistemdeki hesabına aktarılıyor. inekle.com herhangi bir komisyon almıyor.inekle.com

 

 




Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)