adscode

AÖF Son Sınıf Öğrencileri bütünleme Hakkı İstiyor

AÖF son sınıf öğrencilerinden mesaj yağıyor. Tek ders sınav hakkı isteyen AÖF son sınıf öğrencileri, mağdur edildiklerini dile getirerek YÖK'ten gelecek müjdeli haberi bekliyorlar.

AÖF Son Sınıf Öğrencileri bütünleme Hakkı İstiyor
Özel Eğitim





'Sayın Abbas Güçlü,

Açık öğretim Fakültesi, İşletme 4. sınıf öğrencisiyim. Güz dönemi 8 dersin 8'inde başarılı olarak tamamladım. Fakülte tarafından onur belgesi ile ödüllendirildim.
Bahar dönemi sınav sonuçlarına göre 8 dersin 7'sinde başarılı oldum. 1 adet ders "Stratejik Yönetim II" not 31 harf notu karşılığı çan eğrisi harf notuna göre (31,6) FF geldi. Eğer notum 31,6 üzerinde olsaydı koşullu olarak geçme şansım olacaktı. Ne yazık ki bu şansı yakalayamadım. 1 soru daha doğru cevaplayabilmiş olsaydım şimdi mezundum. Ortalamalarım 3'e yakın olmasında dolayı koşullu geçmeye göre yeterli.
Evet dersten başarısız olmuşum. Ama tek dersten. Eğer bu ders FF dışında gelmiş olsaydı, belki de güz döneminde olduğu gibi bahar döneminde de onur belgesi almaya hak kazanacaktım. Onur belgesinden öte MEZUN olacaktım.
Tek ders sınavı YAPILMAZ İSE 1 ders için seneye bu zamanı beklemek durumunda kalacağım. Benim gibi aynı durumda birçok kişinin olduğunu söyleyebilirim.
Sınav sonuçlarına göre, mevcut yapıda tek ders yüzünden MEZUNUM DİYEBİLMEK İÇİN 1 sene beklemek durumundayım.
TRT Haber kanalında yapılan söyleşide YÖK başkanı özellikle son sınıf öğrencileri için "tek ders sınavı" üzerinde tartışıldığını belirtmişlerdi.
Mağduriyetin ortadan kaldırılması yönünde desteklerinizi rica ediyorum.
 
Teşekkürler.'
EĞİTİM AJANSI

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)