adscode
adscode

​En İyi Arkadaşım Cebimde!

Minik eller, minik dudaklar, minik elbiseler, aksesuarlar, ayakkabılarla oldukça minik, ancak geniş tema ve tasarım seçeneğiyle bir o kadar da büyük bir ailenin üyesi olmaya ne dersiniz?

​En İyi Arkadaşım Cebimde!
Türkiye'den Haberler
Minik eller, minik dudaklar, minik elbiseler, aksesuarlar, ayakkabılarla oldukça minik, ancak geniş tema ve tasarım seçeneğiyle bir o kadar da büyük bir ailenin üyesi olmaya ne dersiniz? Dünyanın pek çok yerinde sayısız raflarda yerini alan L.O.L. Sürpriz Bebekleri, sizlere 100’den fazla oyuncağın yer aldığı tam üç farklı seriyle sürprizler dünyasının kapılarını aralıyor. Peki L.O.L. Sürpriz Bebekleri’ni bu kadar sevimli ve popüler kılan en önemli özellikler nelerdir?



Rusya’nın geleneksel bebeği olan iç içe geçmiş kadın figürleriyle matruşka bebeklerden esinlenilerek üretilmiş L.O.L. serisi, katmanlı yapısıyla sıradan paketlemelerin aksine oldukça özgün bir tasarıma sahiptir. Oyma ve çıkıntılardan oluşan katmanlı yapı, hem oyuncağın sürpriz olarak yerleştirilmiş alt paketleri için bir alan yaratır hem de içinden çıkan oyuncağın temasına ve kullanım özelliklerine uygun olarak bir taşıma çantası ve bebek odası hâline gelir. Bu odada bebeğinizi oturtabilir, onu besleyebilir, uyutabilirsiniz. Serinin üçüncü setinde hayvanlar dünyasına adım atan L.O.L. bebekleri, bu sette de en iç katmanda bulunan top oyuncağı bir taşıma kabı olarak karşımıza çıkarıyor. Üründe bu kadar ayrıntılı ve küçük parçaların yer almasının temel sebebiyse gittikçe hızlanan yaşantıya ayak uyduracak küçük, portatif bir oyun alanı yaratmak. Bunun için de parçalar mümkün olduğunca iç içe yerleştirilmiş, küçük parçalardan da farklı işlevsel özelliklere sahip bir tema oluşturulmuş.




Sürpriz topunuzun içinden çıkan 7 katmanın her birinde bebeğin temasına uygun olarak yerleştirilen parçalar mevcut. Bu parçaları bir araya getirip ipucu kâğıdından da faydalanarak bütün oyuncağı kendiniz inşa edin! LEGO, yapboz gibi oyuncaklarla benzer işlev taşıyan L.O.L. Sürpriz Bebeklerinin farkı, sıra dışı tasarımıyla çocuklardaki merak duygusunu beslemek ve parçadan hareketle bütüne ulaşma becerisini gerçekleştirmek. Bu amaçla renkli yapıştırmalar, temaya uygun üretilmiş biberonlar, bebek serisi için emzikler, küçük ayaklar için minik ve sevimli ayakkabılar, kıyafetler, bebeklerimizi süsleyecek olan takılar özel olarak tasarlanmış. Bunun yanı sıra sevimli hayvan dostlarımızın temalarında, hayvanların türlerine göre beslendikleri yiyecekler, sevdikleri oyuncaklar, güzel görünmeleri için onların boyutunda tasarlanan şık aksesuarlar da bulunuyor. Sürpriz topun içindeki hayvanların yavru ve yetişkin türleri de ayrı olarak üretilmiş. Böylece 25 farklı temadan oluşan minik hayvan serisi de genişliyor.



Küçük elleri, ayakları, kıyafetleri, süsleme malzemeleri, yiyecekleri ve taşınabilen top çantalarıyla cebinizde bile rahatlıkla taşıyabileceğiniz, her yere götürebileceğiniz ve yanınızdan hiç ayırmayacağınız L.O.L. Sürpriz Bebekler, kocaman bir seriyi tamamlamak sabırsızlıkla sizleri bekliyor. Küçük parçalardan dev bir oyun alanı yaratan bebekler, tam anlamıyla bir cep arkadaşı! Kat kat sürprizlerin her biriyle bu renkli dünyanın kapılarını arala, sen de her an yanında olan minik dostunla harika vakit geçir!

İşte tüm bu en güzel LOL bebekleri Karakterdukkani.com’da bulabilirsiniz. Üstelik Kapıda Ödeme ve Aynı Gün Kargo hizmeti ile.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)