adscode

Ertuğrul Günay’dan Yılın Girişimcisi Ödülü

Her yıl geleneksel olarak Ekovitrin Dergisi tarafından düzenlenen Yılın Starları Anketi’nin 11’ncisi rekor bir katılımla sona erdi. 2011 Yılının Starlarını belirlemek için 251.562 oyun kullanıldığı ankette,…

Ertuğrul Günay’dan Yılın Girişimcisi Ödülü
Özel Eğitim
Her kategori için 3 adayın belirlendiği ankette, gelen oylar sonucunda, siyasetten iş dünyasına, bürokrasiden yerel yönetime, kamu kurum ve kuruluşlarından özel sektör kuruluşlarına, markalardan sosyal sorumluluk projelerine ve yurt dışında faaliyet sürdüren başarılı iş insanlarına kadar “Yılın Starları” belirlendi.
Ankette “YILIN GİRİŞİMCİSİ” kategorisinde Dr. Mustafa Aydın, okuyucular tarafından “Türkiye’de Yılın Girişimcisi” seçildi.
İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı olan Dr. Mustafa Aydın, 17 bin öğrencisi ile 2003 yılında kurduğu İstanbul Aydın Üniversitesi’ni son beş yıldır Türkiye’nin en çok tercih edilen vakıf üniversitesi haline getirerek, kullanılan oylar doğrultusunda Yılın Girişimcisi unvanını elde etti. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın elinden ödülünü alan Dr. Mustafa Aydın, yapılan yatırımların, geleceğimize yapılmış yatırımlar olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. 
Uygulamalı eğitimde lider üniversite olan ve yüzlerce projenin yürütüldüğü İstanbul Aydın Üniversitesi, Nijerya’dan Hindistan’a, G. Kore’den ABD’ye birçok ülkede önemli üniversitelerle yaptığı uluslara arası işbirlikleri ile “Bir Dünya Üniversitesi” olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.
egitimajansi.com

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)