adscode
adscode

Gençler "Açık Mikrofon"da Çözüm Önerilerini Paylaşıyor

Türkiye’nin 46 farklı şehrinden 17-32 yaşları arasındaki genç, ülkenin geleceği ile ilgili sorunlara yönelik çözüm önerilerini ilk kez ‘açık mikrofon’ yöntemiyle paylaşıyor

Gençler "Açık Mikrofon"da Çözüm Önerilerini Paylaşıyor
Türkiye'den Haberler
Ortak Gelecek için Diyalog Derneği’nin İstanbul Bilgi Üniversitesi ile birlikte gerçekleştirdiği “Kayda Değer” çekimleri santralistanbul Kampüsü’nde başladı. Gençlik, çevre ve toplum alanlarında söyleyecek sözü olan 17 - 32 yaş arasındaki gençler düşüncelerini tüm Türkiye’ye duyurma fırsatı yakalıyor.

1000’e yakın başvuru arasından belirlenen 100 katılımcı, İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü Enerji Müzesi’nde bulunan açık mikrofonda Türkiye gündeminde olan sorunlara dair düşünce ve çözüm önerilerini dile getirecek. Gençlerin 10’ar dakikalık konuşma kayıtları 22 Mart 2015 tarihinde kaydadeger.com üzerinden oylamaya açılacak ve en iyi 3 çözüm önerisi belirlenecek.

Çevreden toplumsal yaşama, kadına şiddetten işsizliğe, şehirleşmeden eğitim politikalarına kadar gençlerin yaşamlarını etkileyen tüm konular gençler tarafından çözüm önerileriyle Türkiye kamuoyuyla paylaşılacak.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)