adscode
adscode

HKÜ’de 1578 öğrenci mezun oldu

Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde 1578 öğrenci mezun oldu.

HKÜ’de 1578 öğrenci mezun oldu
Üniversite
Güncelleme : 18-Jul-23 16:18

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) 2023 Mezuniyet Töreni, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve HKÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Cemal Kalyoncu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.
HKÜ’de mezuniyet coşkusu yaşandı
Törende konuşan Bakan Osman Bak, öğrencilere seslenerek “Mezun olunca hayallerinizin peşinden koşmaya devam edin. Lisan öğrenmek için çalışın. Dostlar biriktirin. Çevre edinin. Türkiye Cumhuriyeti yüzüncü yılında ama yapacak çok şeyimiz var. Gelişen, büyüyen güçlü Türkiye için siz gençlere ihtiyacımız var” diye konuştu.


Konuşmasında 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden öğrencileri ile ailelerini anan Cemal Kalyoncu, öğrencileri ve mezunlarından 30 canı kaybetmenin acılarını daha da katladığını dile getirdi. Her şeye rağmen büyümeye devam ettiklerini kaydeden Kalyoncu, “15. yaşımızda 9 fakülte ve 34 bölüm sayısına ulaştık. Bin 578 gencimizi daha mezun ederek yarınlarına uğurluyoruz. Toplam mezun sayımız 16 bin 872 oldu. 15 yılda 12 bin 730 öğrencisini burslu okutmuş, halen 4 bin 587 burslu öğrencisi olan bir vakıfız” dedi.




Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)