adscode
adscode

İSMEK’TE KAYITLAR DEVAM EDİYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Merkezi İSMEK’te yetişkin eğitimi için kayıtlar devam ediyor.

İSMEK’TE KAYITLAR DEVAM EDİYOR
Eğitim
652 branşta verilen eğitimler her yıl olduğu gibi bu yıl da ücretsiz. İSMEK’e şu ana kadar 371 bin 648 kişi kayıt yaptırdı. İSMEK’ten eğitim almak isteyenleri bu yıl pek çok yeni branş bekliyor.

İstanbullulara 22 yıldır hizmet veren ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Merkezi İSMEK’te 2017-2018 dönemi için 27 Temmuz’da başlayan kayıtlar devam ediyor. Yeni dönem eğitimlerine 7 Ağustos tarihinde başlayan İSMEK, İstanbul halkına çok geniş bir alanda ücretsiz eğitim hizmeti sunuyor. Bu eğitim döneminde 36 alanda 652 branşta eğitim veren İSMEK, her yıl olduğu gibi bu yıl da İstanbulluların yoğun ilgisiyle karşılaştı. İSMEK’e ilk gün 70 bin kişi başvuruda bulunurken geçen sürede 371 bin 648 kişi İSMEK eğitimlerinden yararlanabilmek için kayıt yaptırdı. 64 bin 539 kişi ise İSMEK’ten eğitim almaya başladı.

Kayıt İçin Neler Gerekli?
İSMEK’in ücretsiz sanat ve meslek eğitimlerinden yararlanmak isteyen İstanbullular, resmi web sitesi (www.ismek.ist) üzerinden online olarak başvuru yapabiliyor. İnternet üzerinden ön kayıt işlemlerini tamamlayan adayların, başvurdukları merkezlere kimlik fotokopileriyle giderek kayıtlarını asıl kayda çevirmeleri gerekiyor. Ayrıca kayıt işlemleri için İSMEK eğitim merkezlerine başvuranlara da yardımcı olunuyor. Spor eğitim merkezlerine kayıt yaptıranlardansa ayrıca sağlık raporu isteniyor.

Yeni Pek Çok Branş İstanbulluları Bekliyor
Branş sayısını bu yıl 652’ye yükselten İSMEK, yeni eğitim döneminde İstanbullulara daha fazla eğitim seçeneği sunuyor. İSMEK’in 36 ana alanda verdiği eğitimlere dahil ettiği branşlardan birkaçı şöyle: “Bilişim Teknolojileri” alanında ‘Python Programlama’, ‘Unity ile Oyun Programlama’, ‘Bilgi Güvenliği Biçimlendirme Eğitimi’, ‘Bootstrap’, ‘Dijital Pazarlama Uzmanlığı’, “Bahçecilik” alanında ‘Balkon Bahçeciliği’, ‘Temel İç Mekân Bitkileri Yetiştiriciliği’, “Kişisel Gelişim” alanında ‘Problem Çözme ve Karar Alma’, ‘Etkili ve Hızlı Okuma’ ve “Müzik ve Gösteri Sanatları” alanında ‘Rebab 1. ve 2. Seviye’, ‘Filamenko Gitar’, ‘Caz Gitar’ ve ‘Seslendirme/Dublaj’, “Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri” alanında ‘Doğal Cilt Bakım Eğitimi’, ‘Saç Renklendirme Teknikleri’, ‘Saç Ekleme Teknikleri’, ‘Vücut Bakımı’, “Yiyecek-İçecek Hizmetleri” alanında ‘Besinlerin Kimyasal Reaksiyonları’, ‘Peynir Yapım Teknikleri’, ‘Yiyecek-İçecek İşletmeciliği’, “Pazarlama ve Perakende” alanında ‘Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı’, “Sanat ve Tasarım” alanında ‘Özgün Baskı (Gravür)’, ‘Özgün Baskı (Serigrafi)’, ‘Heykel’.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)