adscode
adscode

İstanbul Düğün Salonları

Ezelden beri aşk duygusu hiç değişmedi ve temelinde kavuşma ümidi var.

İstanbul Düğün Salonları
Türkiye'den Haberler

Ezelden beri aşk duygusu hiç değişmedi ve temelinde kavuşma ümidi var. Destanlara, masallara konu olan aşıklar ya kavuşur ya da aşk yolunda son bulurlar. Mutlu son ise, aşıkların tek hayali. Aşkta mutlu son ise, dünya evine girmek ve alyansı kalbe giden damarın geçtiği parmakta taşımakla taçlandırılıyor günümüzde. Düğünler, ise mutlu sonlu biten aşkların tek kanıtı olsa gerek. Yaz kış fark etmeden birbirleri ile mutluluğa ve hastalığa “evet” diyen gençler ve aşıklar; bu yaz da düğün telaşı ile kolları sıvadı. Çeyizden ev eşyası alışverişine, gelinlikten balayına kadar tüm evlilik hazırlık süreci ince ince ilmek ilmek dokuyan gelin hanımları, eşsiz ve benzersiz bir düğün ile dünya evine girmeyi hayal ediyor. Aşklarına şahit olacakları yani davetliler için özel sürprizler ve davetiyeleri tasarlatan gelin adayları ve damat adayları tam gaz düğün hazırlıklarına devam ediyor.

Düğün Hazırlıklarında En Önemli Aşama: Düğün Salonu Seçimi

 Gelin çiçeği, gelin ayakkabısı derken asıl önemli konu olan düğün salonu seçimi ve ayarlaması o telaşta ertelenebiliyor veya atlanabiliyor. Orta ölçekli şehirlerde düğün salonu bulmak çok zor olmasa da aynı durum İstanbul için geçerli değil. Metropol kentinde her gün binlerce düğün gerçekleşiyor ve düğün salonu orgazinasyonunu bulmak ve ayarlamak ise pek kolay bir süreç değil. İstanbul düğün salonları açısından farklı konseptler ve bütçeler sunabilen bir şehir olsa da, nüfus sebebi ile düğün salonları ilkbaharın gelişi ile dolu durumda. Kır çiçekleri ile bezenmiş kır düğünlerinden, yalı düğünlerine kadar geniş bir düğün konseptini bulabileceğiniz, İstanbul düğün salonu fiyatları ise bütçenize göre ayarlanabiliyor. Alkollü ve yemekli düğün salonu fiyatları; normal düğün salonu fiyatından biraz daha yüksek haliyle. Çocuklar için oyun parklı düğün salonları ile davetlilerinizin düğünde rahatça eğlenmesini sağlayabilir, düğünler de sıkılan çocuklara ise güzel bir akşam hediye edebilirsiniz. İstanbul trafiği ise malum, insanı bir hayli yoruyor. İstanbul’da düğün yapacaklar ise, düğün salonunu seçerken davetlilerin yoğun olduğu ve ulaşımın kolay olacağı alanlara yöneliyor.

Avrupa ve Anadolu Yakası Düğün Salonlarını Keşfedin

 Düğün salonları Avrupa yakası ve düğün salonları Anadolu yakası olarak 2’ye ayrılabilen düğün salonları İstanbul arasından bütçenize uygun ve hayalinizi gerçekleştirebilecek en iyi düğün salonu ile erken rezervasyon döneminde anlaşarak, ileride düğün salonu doluluklarının önüne kolayca geçebilmeniz mümkün.
 
Düğünlerin en güzel kısmı elbette sevdiklerinizle, eşinizle dostunuzla fotoğraflar çektirmek. Kapalı düğün salonlarında tek tip fotoğraf çekiminden son derece sıkılan genç kızlar, çiçek bahçeleri ve havuz başlarında düğün fotoğraflarını çektirmeyi de çok seviyor. Düğün salonu seçilirken aslında en önemli dikkat edilen şeylerden birisi de fotoğrafın çekilebileceği alternatif alanlar ve kulis. Gelin ve damat için dar kulis odaları tercih edilmeme sebebi düğün salonlarının. Fotoğraflarda yaratıcılık ve düğün hikayesinin düğün salonuna giriş ile başlamasını isteyen aşıklar için düğün salonlarının bahçeleri ve alternatif fotoğraf alanları karar vermede çok etkili. Kır düğünlerinin İstanbul’da yaygın olma sebebi hem düğün salonlarının geniş ve kaliteli olması hem de insanın doğaya özlemi olarak açıklanabilir. Şehrin kasveti ve stresinden bir nebze kaçma fırsatını, kır düğünlerinde bulan davetliler doyasıya yeşilliğin tadını çıkarırken, sevdikleri insanların mutlu günlerine destek olmayı seviyor. İstanbul düğün salonları da yeşillik içerisinde tasarımları ile gençlerin ilgisini çekiyor haliyle. Mutlu günlerinde, mutlu davetliler ile mutluluğa “Evet” diyecek aşık çiftlerin düğün salonları İstanbul araştırmaları kıştan beri devam ederken; çoğu çift de düğün rezervasyonlarını yaptırarak, dünya evine girmek için gün sayıyor…


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)