adscode
adscode

İstanbul’daki 1200 üniversite adayına, “Sınavdır Geçer Konferansı"

İstanbul’daki 17 liseden 1200 lise öğrencisi Okan Üniversitesi’nin “Sınavdır Geçer Konferansları”nda bir araya geldi. Konferansta Eğitim Danışmanı Servet Gülsün Şirin üniversiteye hazırlık maratonu öncesinde…

İstanbul’daki 1200 üniversite adayına, “Sınavdır Geçer Konferansı"
Sınavlar
Üniversite adaylarının geleceklerini yönlendirmelerine ve kendilerine en uygun kariyer planını yapmalarına yardımcı olan Okan Üniversitesi’nin Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirdiği “Servet Gülsün Şirin’le Sınavdır Geçer Konferansları”nın İstanbul ayağı, 27 Ekim 2016 Perşembe günü düzenlendi. Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü’nde gerçekleştirilen konferansa İstanbul’daki 17 liseden 1200 öğrenci katıldı.
 

Açılışta konuşan Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan, iş dünyasına en yakın üniversite vizyonuna sahip olan Okan Üniversitesi’nin farklılıklarını anlattı. Bekir Okan konuşmasında üniversitenin AR-GE projelerinde öğrencilerin yer alması, Miami’deki Okan International University’de hazırlık okuma imkanı, Okan Üniversitesi Hastanesi’nin öğrencilerine sunacağı staj imkanı gibi farklılıkların altını çizdi. Okan’ın konuşmasının ardından Rektör Prof. Dr. Şule Kut ve dekanlar öğrencilere fakülteler hakkında bilgi verdi.

Konferansta Türkiye’nin önde gelen eğitim danışmanlarından Servet Gülsün Şirin sınav, gelecek, meslek ve yaşam tercihleri konularında gençlere yol gösterecek bir konuşma yaptı. Şirin "İnsanları özgürleştiren tercihleridir. Kendi hayallerinizi ve tercihlerinizi gerçekleştirin” diye konuştu. Şirin’in konuşmasının ardından gençler, üniversiteye hazırlık maratonunda faydalanabilecekleri önemli ipuçları elde etti.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)