adscode
adscode

İTK ve EÇEV’DEN EĞİTİM İÇİN KERMES

İzmir Özel Türk Koleji, EÇEV (Ege Çağdaş Eğitim Vakfı) tarafından yıl da iki kez geleneksel olarak düzenlenen ve gelirinin tamamı burslu öğrencilerin eğitimi için EÇEV tarafından oluşturulan fona aktarılan…

İTK ve EÇEV’DEN EĞİTİM İÇİN KERMES
Etkinlikler
İzmir Özel Türk Koleji’nde gerçekleştirilen EÇEV 2. El Kermesi ’ne bir yenisi daha ekleniyor. İzmir Özel Türk Koleji, EÇEV ( Ege Çağdaş Eğitim Vakfı) tarafından düzenlenen ve gelirinin tamamı burslu öğrenciler için oluşturulan fona aktarılan 2. el kermesine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Geleneksel olarak her eğitim öğretim yılında kış ve bahar kermesleri olmak üzere iki kere düzenlenen, takım elbiselerden abiye kıyafetlere, atkılardan şallara, paltolardan ceketlere, çantalardan ayakkabılara, ev tekstil ve ev dekorasyon ürünlerinden takılara kadar birçok ürünün satışa sunulacağı EÇEV, İzmirlilerce gördüğü yoğun ilgi sebebiyle bu kez iki gün sürecek.

İzmir’de bir benzerinin daha olmadığı 18 Kasım Cuma ve 19 Kasım Cumartesi günleri Bahattin Tatış Kampüsü’nde gerçekleşecek kermeste; dünyaca ünlü yerli ve yabancı birçok markanın ikinci el ürünleri uygun fiyatlarla, temiz ve kullanıma hazır bir şekilde satışa sunulacak ve kermesten elde edilen gelir bu yıl da burslu öğrencilerin eğitim masrafları için oluşturulan fona aktarılacak.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)