adscode

Kemerburgaz’dan KOBİ’lere Büyük Destek

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi ve KOSGEB arasında “Ar-Ge ve İnovasyon İşbirliği Protokolü” İmzalandı. Protokol sayesinde KOBİ’lerin veya girişimcilerin projelerine, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi’nin…

Kemerburgaz’dan KOBİ’lere Büyük Destek
Haberler

 

 

Türkiye’nin en kapsamlı ve prestijli eğitim kurumu olma ilkeleriyle yola çıkan İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi, bu misyonuyla hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha ekledi. “Ar-Ge ve İnovasyon İşbirliği Protokolü” sayesinde, küçük ve orta ölçekli işletmeler ve girişimcilerin ar-ge, inovasyon ve endüstriyel uygulamaya yönelik projeleri, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi’nden danışmanlık hizmeti alabilecekler.

 

KOBİ’lerin veya girişimcilerin projelerine destek amacıyla hayata geçirilecek olan protokol kapsamında, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğretim görevlileri danışman ve izleyici olurken; küçük ve orta ölçekli işletmeler de üniversite imkânlarından faydalanarak, kendilerini geliştirme ve şirketlerini büyütme fırsatı bulacak.

 

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ ve KOSGEB Haliç Merkez Müdürü Dr. Adem Gürbüz tarafından imzalanan protokole göre,  Üniversite ve KOSGEB temsilcilerinin yer aldığı bir kurul oluşturularak; bireysel projeleri ve KOBİ projelerini değerlendirecek. Kurul tarafından uygun olan projelerin KOSGEB’ten maddi olarak da destek almasına imkan verecek.

 

Tüm KOBİ’ler ayrıca, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi teknik eğitimleri ve Üniversite-Meslek Odaları işbirliğinde yapılacak teknik eğitimlerde, KOSGEB tarafından maddi olarak desteklenecek.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)