adscode
adscode

Kimse derse gelmeyince öğretim üyesi iki yıllık maaşını iade etti

Hindistan'da bir öğretim üyesi, öğrencileri hiçbir dersine katılmadığı için 2 milyon 380 bin Rupi değerindeki iki yıllık maaşını iade etti.

Kimse derse gelmeyince öğretim üyesi iki yıllık maaşını iade etti
Dünyadan Haberler
Güncelleme : 15-Jul-22 13:43

Hindistan'daki bir yüksekokulda morali bozulan Hintli öğretim üyesi, öğrencileri hiçbir dersine katılmadığı için iki yıllık maaşını iade etti.
Yerel Hint medyası, Hindistan'ın kuzeyindeki Bihar eyaletinin Muzaffarpur kentindeki Nitishwar yüksekokulunda Hint dili alanında yardımcı doçent olan Lallan Kumar'ın "Öğretecek kimse yok, maaş ne için?" dediğini bildirdi.

Derslerine hiçbir öğrencisi katılmadığı için üzgün olan öğretim üyesi Kumar, eyaletteki farklı bir yüksekokula tayin edilmezse "akademik ölümden" korkuyor.

Independent Türkçe'de yer alan habere göre, Kumar'ın yüksekokula 2 milyon 380 bin Rupi (yaklaşık 525 bin TL) tutarında ücret iade ettiğini belirtiliyor. Fakat Kumar, yüksekokul yetkililerinin maaşını geri kabul etmediğini ve mantığını anlamaya istekli olmadıklarını iddia etti.
Okul, Kumar'ın iddialarının yanlış olduğunu öne sürdü. Yüksekokul yönetimi, Kovid-19 pandemisi nedeniyle derslerin çevrimdışı yapılmadığını açıkladı.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)