adscode
adscode

Koç Üniversitesi'nden uyuşturucu açıklaması

Şanlıurfa'da bir üniversiteye ait resmi plakalı araçta uyuşturucu bulunmasına ilişkin Koç Üniversitesi'nden açıklama geldi.

Koç Üniversitesi'nden uyuşturucu açıklaması
Üniversite
Güncelleme : 02-Dec-22 10:59

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, Şanlıurfa-Gaziantep kara yolunda bir vakıf üniversitesine ait resmi plakalı aracı durdurdu.

Şüpheli araçta piyasa değeri toplam 3 milyon TL olan 7 valiz içinde 98 paket halinde 53 kilo skunk ile 29 paket halinde 21 kilo 350 gram toz esrar ele geçirildi. Söz konusu aracın 34 AA 008 resmi plakalı Koç Üniversitesi rektörlük makamına ait olduğu iddia edildi.

Konuyla ilgili Koç Üniversitesi açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Son günlerde üniversitemizin adının geçtiği bazı haberlere ilişkin basın ve kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı doğmuştur.

Üniversitemizde şoför olarak çalışmakta olan söz konusu kişinin üniversitenin aracını izinsiz olarak tek başına şehir dışına çıkartmasına ve suça karışmasına istinaden Koç Üniversitesi’ndeki işine derhal son verilmiştir. Adli süreç halen devam etmekte olup, üniversitemiz de kendisi hakkında suç duyurusunda bulunmuştur.

 Koç Üniversitesi olarak emniyet güçlerimiz ve adli makamlarla daimi işbirliği içinde olduğumuzu ve süreci yakından takip ettiğimizi duyururuz."


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)