adscode
adscode

Koç Ünivesitesi İşletme Programı CEMS MIM İçin Adaylarını Arıyor

DÜNYANIN EN İYİ ULUSLARARASI İŞLETME PROGRAMI CEMS MIM (ULUSLARARASI İŞLETME YÜKSEK LİSANS PROGRAMI) İÇİN ADAYLARINI ARIYOR.

Koç Ünivesitesi İşletme Programı CEMS MIM İçin Adaylarını Arıyor
Etkinlikler
Koç Üniversitesi, dünyanın lider işletme okulları ve çokuluslu şirketlerden oluşan CEMS Birliği ile yürüttüğü CEMS MIM (Uluslararası İşletme Yüksek Lisans - Master of Science in International Management) Programına 2014-2015 Güz Dönemi için başvuruları kabul ediyor. CEMS MIM Programı’na erken başvurular 31 Ocak 2014’e kadar, genel başvurular 14 Mart 2014’e kadar, geç başvurular ise 30 Nisan’a kadar yapılabiliyor.
 
Mezunlarına çokuluslu şirketlerin kapısını aralayan CEMS MIM Uluslararası İşletme Yüksek Lisans Programı için başvurular başladı. Global İşletme Okulları ve Uluslararası Şirketler Birliği CEMS (The Global Alliance in Management) tarafından yürütülen ve Türkiye’de sadece Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü’nde sunulan CEMS MIM Programı’nın 2014-2015 dönemi için başvuru tarihleri açıklandı. Financial Times Sıralamaları’nda 2005 yılından beri ilk 10’da yer alan programa erken başvurular için son tarih 31 Ocak 2014 olarak belirlendi. Genel başvurular 14 Mart 2014’e, geç başvurular ise 30 Nisan 2014’e kadar devam edecek.

Özellikle henüz iş deneyimi olmayan ve uluslararası bir kariyer hedefleyen adaylara yönelik tasarlanan programda, CEMS MIM öğrencileri bir dönemlerini dünyanın dört bir yanında bulunan CEMS Üyesi 29 İşletme Okulu’ndan birinde geçiriyorlar. Program kapsamında kendi ülkeleri dışında, bir uluslararası şirkette staj yapan öğrenciler, çeşitlilik kültürünün giderek hakim olmaya başladığı günümüz iş dünyasının zorlu koşullarına hazır bir şekilde mezun oluyorlar.
Kuruluşunun 25. Yılı’nda dünya çapında mezun sayısı 8700’ü aşan CEMS Birliği’nin toplam 64 kurumsal ortağı bulunuyor. Erken başvuru dönemi 31 Ocak 2014 Cuma günü tamamlanacak olan programa 30 Haziran 2014’e kadar gelecek başvurular değerlendiriliyor olacak. Programla ilgili bilgi almak için tüm adaylar bilgilendirme toplantılarına katılabilir ve Koç Üniversitesi’ni bizzat ziyaret edilebilir, turkey@cems.org adresine sorularını yöneltebilirler.
 



CEMS MIM Ocak 2014 Bilgilendirme Toplantısı:
25 Ocak 2014, Cumartesi 13:00 – 15:00
Koç Üniversitesi Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi, Beyoğlu, Taksim


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)