adscode
adscode

Konya'da şampiyonlar belli oldu

Konya Okul Sporları Genç Kızlar Masa Tenisi Müsabakaları'nda Ceren Nur Yakut, Zeynep Esra Kılınç ve Merve Esra Tokgöz şampiyon oldu.

Konya'da şampiyonlar belli oldu
Eğitim
Güncelleme : 29-Dec-22 11:43

24-25 Aralık tarihlerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Konya Okul Sporları Genç Kızlar Masa Tenisi Müsabakaları düzenlendi. 19 okulun katıldığı müsabakada Türmak Koleji genç kız öğrencileri Ceren Nur Yakut, Zeynep Esra Kılınç ve Merve Esra Tokgöz şampiyon oldu.
A Grubunda Konya Spor Lisesi ve Şehit Serkan Çölkesen ÇPAL ile aynı grupta yer alan Türmak Koleji Önce Konya Spor Lisesini 3-1’lik setlerle yenip sonrada Şehit Serkan Çölkesen Lisesi’ni 3-0 yenerek gruptan lider çıktı.
Finalde Konya Spor Lisesi ile yapılan maçın galibi 3-1’lik sayıyla Türmak Koleji oldu ve birinciliği elde ettiler.
Konya Genç Kızlar Masa Tenisi Şampiyonu Türmak Koleji öğrencileri duygu ve düşüncelerini paylaşırken çalışmaları sıklaştırıp bölge şampiyonası içinde aynı başarının gelmesini sonra da Türkiye Şampiyonasına katılmak istediklerini dile getirdiler.
Emeklerinin ve çabalarınının başarıyla sonuçlanmasından mutluluk duyan Türmak Koleji sporun ve sporcunun yanında olduklarını ve bu yolda öğrencilerine desteklerinin devam edeceğini dile getirdi.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)