adscode
adscode

LA ROCHE POSAY EFFACLAR

La Roche Posay Effaclar, yağlı ve sivilcelenmeye meyilli ciltler için özel olarak geliştirilmiş bir seridir.

LA ROCHE POSAY EFFACLAR
Türkiye'den Haberler

La Roche Posay Effaclar, yağlı ve sivilcelenmeye meyilli ciltler için özel olarak geliştirilmiş bir seridir.

Sivilceli, yağlı ve hassas olan ciltler için geliştirilmiş La Roche Posay Effaclar içeriğinde sabun içermez. Cildi arındırarak temizlenmesine yardımcı olur. İçeriğinde sabun içermemesinin yanı sıra cilde zararlı olabilecek herhangi renklendirici madde ve alkol gibi ürünler içermez. Cilt ile uyumlu olup cilde zarar verebilecek herhangi bir içerik bulunmamaktadır.

La Roche Posay Effaclar, yağlı ve sivilce sorunu olan ciltlerin yanı sıra hassas yapılı ciltlerin kullanımı içinde uygundur. Cilt üzerindeki kiri ve makyajı derinlemesine temizleyerek cildin arınmasına yardımcı olur. Cildin kurumasına engel olarak cildin nemini kaybetmemesini sağlar. Hassas cilt yapısı ile de uyum sağlamaktadır. Ciltte ferahlama hissi uyandırır.

La Roche Posay Effaclar Jel düzenli kullanımda etkisini gözle görülür derecede gösterir. İçeriğindeki termal su sayesinde ciltte ferahlama hissi yaratır.

Bazı cilt tiplerinde, cildin ihtiyacı olan yağ oranı fazla salgılanması nedeni ile cilt olduğundan yağlı bir görünüme sahip olur. Effaclar Jel de bu yağlı görünümün düzene girmesine yardımcı olarak ciltte oluşan parlamayı gidermeye yardımcı olur. Cildin nem dengesinin de dengelenmesini sağlar.

Yağlı ciltlerin temizliği dikkat edilmesi gereken konulardandır. Çünkü yağlı ciltlerin temizliği yapılırken cildin gereğinden fazla kurumamasına dikkat edilmesi gerekir. Bu nedenle yağlı cilt tipinin temizliği önemli konular arasındadır ve dikkat edilmesi gerekmektedir. Effaclar Jel cilt temizliğini yaparken cildin kurumamasını sağlar ve cildin arınmasına yarımcı olur.

http://www.dermoeczanem.com/la-roche-posay
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)