adscode
adscode

Liseliler, MEF’te bilimsel etkinliklere katılacaklar

Türk Eğitim Vakıfları Dayanışma Konseyi (TEVDAK) ile MEF Üniversitesi arasında bilimsel iş birliği protokolü gerçekleştirildi.

Liseliler, MEF’te bilimsel etkinliklere katılacaklar
Üniversite

İstanbul, Ankara, İzmir, Edirne, Zonguldak ve Erzurum’daki 16 tarihi devlet lisesinin çatı kuruluşu olan Türk Eğitim Vakıfları Dayanışma Konseyi (TEVDAK) ile MEF Üniversitesi arasında bilimsel iş birliği protokolü gerçekleştirildi. 

Protokolü MEF Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Özcan ile TEVDAK Yönetim Kurulu Başkanı M. Erol Demirdöven ve Genel Sekreter Dr. Sakin Öner imzaladı. Protokol, TEVDAK bünyesindeki vakıfların eğitimlerine destek verdikleri liselerin öğretmen ve öğrencileri ile MEF Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim elemanlarının öğrencilerinin ortak ulusal, uluslararası eğitim ve proje çalışmalarını kapsıyor. “Okulda Üniversite Modeli” çerçevesinde MEF Üniversitesi, liselerde bilimsel eğitimi geliştirmek amacıyla yapılacak çalışmalara personel desteği sağlayacak. Lise öğrencileri, üniversitenin bilim, spor ve kültürel etkinliklerine katılabilecekler. Liselerin öğretmenleri de üniversitenin yüksek lisans ve doktora programlarından indirimli olarak yararlanacaklar. 

Milliyet


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)