adscode
adscode

MEB yöneticilik başvurusu yapacak personellerini uyardı

Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme başvuruları 10.05.2017 tarihinde başladı.

MEB yöneticilik başvurusu yapacak personellerini uyardı
Türkiye'den Haberler
Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici Görevlendirme başvuruları 10 Mayıs 2017 tarihinde başladı. Yönetici atama başvurularında MEBBİS üzerinde dün yer alan 15 Mayıs ibaresi değiştirildi. Milli Eğitim Bakanlığıda dün yapılan başvuruların hepsinin bu yanlışlıktan dolayı reddedilmesini ve başvurularda yer alan hizmet süresi hesaplama işleminde 15.08.2017 tarihinin baz alınarak başvuruların alınmasını istedi.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen elektronik posta mesajı;

SAYIN YETKİLİ :
MEBBİS üzerinden Eğitim Kurumu Yöneticileri başvuru ekranında sürenin hesabında tarihler yanlış girildiği için hesaplamalarda yanlışlık yapılmıştır. Başvuru yapanların başvuruları iptal edilerek yeniden başvuru yapmaları sağlanacaktır.

İlçeniz / okulunuzda başvuru yapan öğretmenlerin bilgilendirilmesini rica ederiz.
İnsan kaynakları hizmetleri

MEB PERSONELİ YÖNETİCİLİK BAŞVURULARI

Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme Yönetmeliği 22.04.2017 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. MEB yönetmelik sonrası 2017 yönetici atama takvimini de yayınladı. EK1 üzerinden başlayan yönetici görevlendirme başvuruları 10-15 Mayıs 2017 tarihleri arasında alınacak.

Yönetici görevlendirme başvurularında hizmet süresi hesaplanırken 15.08.2017 tarih dikkate alınacak. MEB Öğretmen Haber sitesinin hazırlamış olduğu hizmet süresi hesaplama programı ve hizmet süresi hesaplarken dikkat edilmesi gereken hususlar aşağıdadır. Bu programı bilgisayarınıza indirerek öğretmenlikte Geçen Süre, Kurucu müdür, müdür yardımcılığı ve müdür yetkili öğretmenlikte geçen süre, Müdür Başyardımcılığında geçen süre, Müdürlükte ve Bakanlığın merkez ve taşra teşkilatında şube müdürü veya daha üstü kadrolarda geçen süre hesabı yapılabilir.
Yönetici atama başvurusu hizmet süresi hesaplama programı çizelgesi için tıklayın

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)