adscode
adscode

MEF Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

MEF Üniversitesi Rektörlüğünden:

MEF Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı
Üniversite

Eğitim-Öğretim dili %100 İngilizce olan Üniversitemiz Eğitim Fakültesi, Eğitim Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim dalına 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 26. maddesi ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği uyarınca, açıklama kısmında belirttiğimiz alanda uzmanlaşmış, aylık ve özlük hakları yönünden 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine tabi olarak tam gün görev yapacak 1 adet Profesör alınacaktır.

Başvuru Şartları

Adayların başvuru dilekçelerine;

• Son 6 ayda çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf, güncel özgeçmiş, nüfus cüzdanı sureti, lisans, yüksek lisans, doktora, doçentlik ve profesörlük (profesör olanlar) belgelerini,

• Yabancı dil (İngilizce) yeterliliği için, aşağıdaki 3 koşuldan en az birini sağladığını gösteren belgeyi,

1. KPDS, ÜDS, YDS sınavlarının birinden 100 tam puan üzerinden en az 80 puan veya eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulu'nca kabul edilen sınavlardan; bu puan muadili bir puan almış olmak,

2. Türkçe dışındaki öğretim dilinin, öğretim üyesinin ana dili olması,

3. Lisans, yüksek lisans veya doktora öğrenimini bu dilin ana dili olarak konuşulduğu ülkede ya da Türkiye'deki bir üniversitede derslerin sadece bu dille verildiği bir programda tamamlamış olmak.

• Yayın listesi, başlıca araştırma eserleri ile bilimsel çalışma ve yayınlarını, yayınlarına yapılan atıfları, yönettiği doktora çalışmalarını, eğitim-öğretim faaliyetlerini kapsayacak şekilde hazırlanmış; altı (6) nüsha, dosyayı ekleyerek başvurmaları gerekmektedir.

• Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul'ca onaylanmış denkliğinin olması şarttır.

Başvurular, ilanın yayımı tarihinden itibaren 15 gün içinde aşağıda belirtilen adrese şahsen veya posta ile yapılabilir. Posta ile yapılan başvuruların son başvuru tarihine kadar Üniversitemize ulaşmış olması gerekmektedir. Belirtilen şartları taşımayan, eksik belgeli ve başvuru süresi içinde yapılmayan başvurular ile postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

İlan edilen kadro daimi statüde olup tam zamanlıdır.

Başvuru Adresi: MEF ÜNİVERSİTESİ

Ulus Mahallesi, Öztopuz Caddesi, Leylak Sokak 34340 Ulus-Beşiktaş/İstanbul

Tel           : 0212 287 89 79

Faks        : 0212 287 20 03

E-Posta   : mef@mef.edu.tr

 



 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)